Kotihoitajuus

Tarvitsemme kovasti luotettavia kotihoitajia, joilla on kokemusta jo ennestään koirista. Hoitaja hoitaa koiruutta kuin omaansa, kunnes hänelle löytyy sopiva koti. Tähän voi mennä aikaa viikoista kuukausiin. Haluamme hoidokeista usein kuulumisia, joita voit kommentoida suoraan Facebookiin kommenteihin tai laittaa ne minulle mailiin. Sopimuksen mukaan. Jotkut hoitajat haluavat vaikuttaa taka-alalla, toiset taas olla
enemmän aktiivisia. Kaikista on silti kovasti apua!

kotihoitajuusAjantasainen tieto auttaa antamaan oikeanlaisen kuvan koiruudesta. Päivitetyt kuvat ja erityisesti videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Hoitokoiraa ei saa päättää itse. Emme anna koiria koeajalle aluksi "kotihoitoon". Sellaiseen meillä ei valitettavasti ole resursseja. Keskitymme etsimään koiralle heti oikeanlaisen, juuri hänelle sopivan perheen, jossa hän saa viettää lopun elämänsä.

Kotihoitajuus perustuu vapaaehtoisuuteen. Takaan lennokkaan mielen, kun koiruus löytää vihdoin oman kodin. Kodinetsinnästä vastaa yhdistys. Aktiivisesti saa toki olla mukana halutessaan: päivittää kuvausta, lähettää kuvia, videoita, nostaa julkaisua. Hoitokoiria on pennusta vanhukseen. Voit asua kerrostalossa tai maatilalla. Kaupungissa tai keskellä ei mitään. Paikkakunnallakaan ei ole väliä. Kuljetuksesta voidaan sopia. Tosin on hyvä olla mahdollisuus hakea koiruus jostakin ellei asu matkani varrella. Kotihoitajatoiminta on palkitsevaa työtä, kun oikea perhe löytyy ja koiruus on onnellinen. Tämän vuoksi me jatkamme ja paahdamme täysillä!

Tervetuloa kotihoitajien joukkoon! Koiria on jonoksi asti odottamassa Suomeen pääsyä. Lämpimään turvaan! Auta tekemään maailmasta parempi, ainakin kyseisen kirsun mielestä! Muutetaan hänen elämänsä kertaheitolla, ei ensi vuonna tai sitä seuraavan, vaan juuri NYT! Kun kiinnostut hoitajuudesta, hyvän tekemisestä, niin lähetä minulle kotihoitohakemus. Tämän jälkeen olen yhteydessä sinuun ja jutellaan lisää. Vastaan mielelläni kysymyksiin. Valitsemme koiruuden kiireellisyyden, kotihoitajan taitojen, asuinympäristön ja perheessä asuvien eläinten mukaan.

Täytä hakemuslomake