Kodittomien koirien tukeminen

Kodin tarjoaminenPentu

Suuri apu koirille on, kun tarjoat kotia kodittomalle venäläiselle karvakuonolle.
Voit löytää kotia etsivät koirat tästä. Sivuillamme on eriluonteisia ja -
kokoisia koiria, jotka kaikki odottavat omaa rakastavaa kotia. Lisää adoptoimisesta tästä.

Kotihoitajana toimiminen

Etsimme koko ajan kotihoitajia koirille. Kotihoitaja hoitaa koiraa kotonaan, kunnes koira löytää kodin. Lisätietoja kohdasta "Kotihoitajuus".

Kannatusjäseneksi liittyminen

Voit liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi, jolloin autat kodittomia koiria ja kannatat yhdistystä. Kannatusjäsen saa myös alennusta Riikka Lahden kirjoittamasta kirjasta BARF raakaruokintaa käytännössä. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2015 on 25€. Liittyminen on helppoa. Kirjoita sähköpostia Heidi Grönthalille, jossa on yhteystietosi. Saat takaisin viestin, jossa on maksutiedot (mm. tilinumero ja viite). Kiitämme sinua lämpimästi hyvän tukemisesta!

Vapaaehtoiseksi ryhtyminen

Etsimme joukkoomme aktiivisia eläintenystäviä, joiden sydänasiana on auttaa nelijalkaisia rakkaimpiamme. Kun haluat auttaa meitä työpanoksellasi, ota yhteyttä Aamu-Usva Niukkanen-Tammistoon.

Lahjoitus

FI92 1376 3000 136372 Nordea, Venäjän Katukoirat ry

Otamme vastaan myös lahjoitustavaroita mm. hyväkuntoisia pantoja, valjaita, hihnoja, flexejä, kynsisaksia, muita hoitovälineitä, matolääkkeitä, leluja, puruluita, koirien makuualustoiksi soveltuvia peittoja, petejä, myös vuodevaatteita, sekä muita koiratarvikkeita. Tässä asiassa ota yhteyttä Aamu-Usva Niukkanen-Tammistoon.