320. Dafne

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
20.3.2010 (9v, 0kk) 50 cm 24 kg Moskova, Venäjä Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

Dafne on entinen kotikoira. Hän asuu nyt Moskovan 3000 koiran tarhalla. Tyttö on postiviinen ja iloinen koiruus. Hän tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Dafne tahtoisi kovasti olla vuorovaikutuksessa ihmisen kanssa. Tytön elämä ei ole ollut helppoa. Ihminen petti hänet, hyläten vilkkaasti liikenöidyn tien varrelle. Dafne olipeloissa ja yritti etsiä tietä takaisin juosten autojen sekaan, kunnes yksi autoista pysähtyi auttamaan häntä. Heti, kun auton ovi aukesi, niin tyttö hyppäsi kuskin viereen penkille ja vain istui siinä. Kuljettaja ei voinut jättää häntä tielle. Koiran silmistä näkyi suru ja pelko.

Seuraavaksi Dafne huomasi asuvansa autohuollon alueelle ilmestyneessä kopissa ulkona. Siellä oli uudet ihmiset, jotka hän oppi tuntemaan ja luottamaan heihin. Kohtalo puuttui peliin ivallisella tavalla. Maan vuokraaja käski ihmisiä poistamaan koira mailtaan. Näin Dafne joutui tarhalle. Alkuaikana autohuollon väki kävi moikkaamassa tyttöä. Hän pyöri iloisena, vinkuen, hymyileväisenä heidän jaloissaan, halaten jaloillaan, oli innoisaan tutuista ihmisistä, heistä joihin pystyi luottamaan. Sitten tuli aika, kun he eivät enää tulleet ja katosivat hänen elämästään. Dafne alkoi syömään huonosti.

Sitten tytön elämässä kääntyi uusi sivu. Hän tottui uuteen elämäänsä. Dafne tulee muiden koirien kanssa toimeen. Tyttö rakastaa ihmisen huomiota ja kaipaa sitä kovasti. Hän etsii itselleen loppuelämän kotia, jossa saa olla täysipainoinen, rakastettu perheenjäsen. Tämä uskollinen, sydämellinen, viisas ja kaunis tyttö tarvitsee vihdoin ihmisen, joka osaa arvostaa Dafnea omana itsenään, jotta hän ei joudu enää koskaan pettymään ihmiseen.