319. Lucky

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
28.9.2010 (8v, 5kk) 55 cm 25 kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

Lucky on iloinen, leikkisä ja fiksu poika. Hän on asunut kotihoidossa kerrostaloasunnossa elokuusta 2011 asti. Siellä asuu muitakin koiria ja kissoja. Lucky on ystävällinen koira. Ulkona saattaa dominoida muita koiria leikkiessään tai tavatessaan uusia koiria voi murista vähän aluksi. Kissoista ei välitä sisällä. Ulkona jahtaa kadulla asuvia kissoja.

Luckyn paras hetki päivästä on se, kun ihminen tulee kotiin. Hän tulee heti vastaan ovelle ja heiluttaa iloisena häntäänsä ja pussailee. Lucky jää nätisti yksin kotiin, menee yleensä nukkumaan. Ei järsi tai tuhoa huonekaluja. Leikkii leluilla, joskus suolistaen niitä. Hän syö ruokaansa rauhallisesti, eikä pyri muiden kupeille. Sisällä käyttäytyy rauhallisesti. Reagoi välillä ulkoa kuuluviin ääniin ja menee silloin katsomaan ikkunasta syytä äänille.

Lucky kulkee nätisti hississä ja on tottunut myös matkustamaan autossa. Poika rakastaa juosta vapaana. Hän ei lähde kauas, vaan pysyy näköetäisyydellä. Juoksee iloisena jonkin aikaa, jonka jälkeen tulee luokse. Hän kulkee hihnassa, eikä vedä. Pelkää laukaisuja ja silloin saattaa vetää takaisin kotiin päin. Lucky tietää komentoja venäjäksi, kuten istu, maahan ja tänne. Hän on oppivainen poika, joka odottaa kovasti omaa perhettään.