058. Lempi KIIRE

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
27.11.2013 (5v, 4kk) 56 cm 17 kg Lohja Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

Kuulumisia 6.9.2017:

Lempi on reipastunut kovasti kotihoidossa Lohjalla. Hän leikkii mielellään muiden koirien kanssa ja pysyy myös irti pihalla ihmisen valvonnassa. Hän on hiukan arka vielä, mutta kiintyy omaan ihmiseensä, kun luottamus on ansaittu. Lempi kulkee nätisti hihnassa ja on jo kokenut automatkustaja. Hän on iloinen ja reipas tyttö oikean ihmisen kanssa. Lempi tarvitsee mielellään reippaan koirakaverin. Tyttö odottelee kovasti yhteydenottoja tositarkoituksella!

 

Kuulumisia 23.2.2017

Lempi on saapunut 22.2 Suomeen ja on nyt Lohjalla kerrostalossa kotihoidossa. Hoitopaikassa asuu kaksi uros koiraa. Lempi on vielä arahko, mutta selkeästi rohkaistumaan päin. Kulkee hihnassa, mutta pelkää vielä hieman ulkoilua. Syö hyvällä ruokahalulla kuivaruokaa. Lempiin voi mennä tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lohjalle.

 

Kuulumisia 1.1.2017

Lempi on asunut jo tovin Pietarissa tarhalla. Hän on lempeä tyttö ja hieman rohkeampi kuin siskonsa Lilli, joka löysi jo oman kodin Suomesta. Nyt olisi myös Lempin vuoro.

 

Alkuperäinen kuvaus:

Raidallinen pentue syntyi autiollä mökillä 27.11.2013. Heidät otettiin kotihoitoon omakotitalon aitaukseen. Lempi on pentueen suurin. Hän on myös hieman varovaisempi kuin muut. Ennen hän tuli ihmisten luokse, mutta väisti kosketusta. Todellisuudessa hän oli kiintynyt ihmisiin, jotka häntä ruokkivat, mutta ei uskaltanut ottaa silityksiä vastaan. Siitä asti kun Lempi muutti aitaukseen, niin hän on alkanut luottaa ihmiseen. Nyt hän tulee luokse ja rakastaa, kun häntä silitellään. Lempi on todella iloinen, kun kotihoitaja käy hänen luonaan aitauksessa. Juoksee vastaan, heiluttaa häntää ja pyytää silityksiä.

Ennen, nuorempana, Lempi yritti syödä muiden siskosten kupeista, mutta ei enää. Hän on tutustunut myös muihin koiriin, jotka asuvat kotihoidossa. Tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Kotihoitoperheeseen kuuluu 12 - vuotias lapsi, joka käy leikkimässä pentujen kanssa. Lempi ei pelkää lasta, vaan menee luokse. Syö lihaa, puuroa ja vihanneksia. Lempi haluaisi pian päästä kodin lämpöön Suomeen.

Videoita:
http://youtu.be/rUT0Q_LFbbc
http://youtu.be/V-OTJ0Wcq2Y