514. Lita

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.10.2017 (1v, 6kk) 40 cm 15 kg Helsinki Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

11.08.2018

Lita-tyttö on aivan ihana. Lita rakastaa lenkkeilyä metsässä sekä aivan ykkös juttu on koirapuisto, lita tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa ja leikkii aina mielellään. Olen huomannut että lita kärsii ero-ahdistuksesta joka ilmenee tuhoamisena ja sisälle pissaamisena, lita on kuitenkin jo edistynyt paljon. Lita rakastaa rapsutuksia ja kainalossa nukkumista. Olen aivan varma että litasta saa mahtavan ystävän ja lenkki kaverin 

2.6.2018

Lita saapui Suomeen 25.5.2018 kotihoitoon Helsinkiin kerrostaloon lapsiperheeseen, jossa asustelee muita koiria ja kissoja.  Lita on kovin hellyyden kipeä, rakastaa käpertyä ihmisen lähelle. Hieman ujo uusia asioita kohtaan, mutta samalla erittäin utelias. Lita tykkää lapsista, kissoista ei välitä ja toisten koirien kanssa on kivaa leikkiä. On tutustunut myös hevosiin, suhtautuu niihin rauhallisen uteliaasti.  Tekee tarpeet hienosti ulos ja kulkee mallikkaasti hihnassa. Osaa peruskäskyjä, fiksu tyttö. Litaan voi mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Helsinkiin. 

15.5.2018

Lita, Shada ja Jenni ovat pentueesta viimeiset. He asustavat nyt tarhalla Pietarissa. Tytöt ovat herkkiä, iloisia, leikkisiä ja ystävällisiä pentuja. Suurin osa pentueesta on jo Suomessa. Nyt olisi näiden tyttöjen vuoro. Pennut ovat jo puolivuotiaita, joten arvio on, että he jäävät pienikokoisiksi.

6.1.2018

Jenni, Bruno, Litta, Shada, Liisa, Bella, Michman ja Pinki löytyivät Pjatigorskin kadulta. Nyt he elävät Pietarissa omakotitalossa kotihoidossa, jossa on muitakin koiria ja kissoja. He ovat uteliaita, leikkisiä ja touhukkaita pentuja. Leikkivät mielellään toistensa kanssa. He tulevat olemaan aikuisina keskikokoista pienempiä. 

Videoita:
https://www.youtube.com/watch?v=k0mQtcrXLC0&feature=youtu.be