369. Brut

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
10.1.2014 (5v, 3kk) 68 cm 40 kg Vantaa Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

14.7.2018

Brut on todella sympaattinen poika, joka rakastaa huomioita ja rapsutuksia ja hän usein nojaileekin ja tunkee päätä kainaloon ja päästää erittäin söpöjä possumaisia tuhahduksia. Brut myös erittäin selkeästi osoittaa jos huomioita ei heru tarpeeksi ja paiskaa tassulla ja ulisee kunnes saa rapsutuksia. Poika on välillä muutenkin kova puhumaan, ei kuitenkaan haukkuherkkä eikä välitä kerrostalon äänistä, mutta asiaa löytyy paljon välillä. Jää kiltisti yksin eikä tuhoa mitään, mutta hieman stressaa mahallaan jos joutuu pitkiä aikoja olemaan yksin. Brut odottaa todella nätisti ruokaa ja kulkee kiltisti remmissä. Vähän olen myös Bruttia pitänyt vapaana ja hän rakastaa juosta ja tulee hyvin luokse kutsusta. Brutin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Vantaalla.

10.3.2018

Brut pääsi kotihoitoon Suomeen. Hän on ystävällinen ja sosiaalinen poika. Brut asuu tällä hetkellä omakotitalossa kolme tyttökoiran ja kissojen kanssa. Hän tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Poikaan voi mennä sovitusti tutustumaan hoitopaikkaan Laihialla.

29.1.2018

Brutin omistaja oli menossa sydänleikkaukseen 15.1 ja myös tiesi, etteivät sukulaiset ottaisi kookasta koiraa luokseen. Hän halusi ennen sairaalaan menoa löytää Brutille paikan, jotta tämä ei joutuisi tarhalle pakkaseen. Valitettavasti pojan emäntä kuoli asuntoon muutamaa päivää ennen leikkausta ja Brut löydettiin asunnosta vasta kahden päivän kuluttua kuolemasta, omistajansa vierestä.

Brut on todennäköisesti tanskandoggisekoitus. Pojan emäntä löysi hänet kadulta, kun Brut oli puolivuotias. Hän on asunut siitä asti kerrostalossa kotikoirana pienen koiran ja kissojen kanssa. Hän tuli kaikkien kanssa hyvin toimeen. Kaikkien isojen uros- koirien kanssa Brut ei tule toimeen, joten hänelle etsitään kotia, missä ei ole uroskoiria. Poika on hyvin lempeä, kulkee hihnassa ja hän on todella sosiaalinen poika.