367. Teddy

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
7.5.2014 (4v, 11kk) 55 cm 25 kg Pori Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

5.5.2018

Teddystä on kuoriutunut niin iloinen ja reipas poika. Hän on sopeutunut kotielämään todella hyvin. On sisäsiisti ja osaa tarvittaessa pyytää ulos, jos hätä iskee. Teddy nauttii pitkistä lenkeistä ja lähtee aina innolla ulos! Metsä lenkkejä hän kyllä rakastaa ja huomaa kuinka onnellinen on siellä! Koirapuisto reissutkin ovat menneet hyvin ja innolla leikkii muiden kanssa ja on vieraiden ihmisten rapsuteltavana. Hän on kyllä semmoinen persoona, että kaikki vieraat ovat ihastuneet häneen heti ja paljon on saanut kehuja. Tulee hyvin toimeen meidän toisen koiran kanssa ja kissojenkin makoillaan vierekkäin sohvalla. Lapsistakin tykkää, välillä seurailee meidän pihan lapsien leikkejä ja on ollut heidän rapsuteltavanakin.
 
Teddy on hyvin rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös se leikkisä puoli. Osaa kuunnella hyvin ja kutsuttaessa tulee aina luokse. Rapsutuksista ja pusuista Teddy tykkää edelleen kovasti ja tykkää yleensä makoilla kainalossa. On niin ihanaa nähdä kuinka onnellinen koira on, kun on lämmin koti ja ihminen vierellä. Teddyyn saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Porissa.
 

14.3.2018

Teddy pääsi Suomeen kotihoitoon. Hän on tosi rauhallinen koira ja nauttii huomiosta ja rapsutuksista. Hän ottaa kaikki ihmiset vastaan häntä heiluen ja on kova pusuttelija. Teddy kulkee hihnassa mallikkaasti ja tykkää ulkoilla. Tulee hyvin toimeen  perheen koiran ja kissojen kanssa. Hän on leikkisä ja sopeutunut kotielämään oikein hyvin. Sisäsiisteys on melko hyvällä mallilla, mutta vahinkoja voi vielä sattua. Teddy ei ole haukkunut juurikaan hoitopaikassaan ja jää hyvin kavereiden kanssa kotiin kun ihminen poistuu paikalta..

 

1.10.2017

Teddy löydettiin kadulta talvella. Ulkona oli pakkasta -20 astetta. Tämän jälkeen hän asui ainakin kaksi vuotta Pietarissa tarhalla, joka lopetettiin. Teddy pääsi hoitoon aitaukseen omakotitalon pihalle, jossa on asunut loppukesästä 2017 asti.

Teddy kulkee hihnassa ja tulee toimeen kaikkien koirien kanssa hoitopaikassa. Poika tykkää leikkiä leluilla ja hän tietää joitakin komentoja venäjäksi. Hän pitää ihmisistä, tykäten kovasti silityksistä.