321. Malish

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.10.2014 (4v, 6kk) 35 cm 10 kg Porvoo Steriloitu

Adoptiohakemuslomake

10.8.2018

Malish on rohkaistunut kovasti. Autolla pari kertaa menty retkeilemään, menomatkalla ollut paniikissa mutta paluumatka rauhallinen. Hän kyllä tosi kekseliäs koira.  Jänisten perään haluaisi lähteä kovasti, välillä oikein kiljuu. Vieraita pelkää vielä, mutta meidän kanssa on rennosti ja kovasti haluaa pusutella ja silityksiä.

Kuulumisia 26.1.2018

Malish on todella paljon reipastunut kotihoidossa ollessaan! Edelleen aristelee uusia ihmisiä, mutta muiden koirien kanssa juoksee hurjaa vauhtia pitkin peltoja ja metsiä. Malish pysyy hienosti vapaana, tulee luokse kutsusta ja lenkkeilee pääosin ilman hihnaa. Poika tykkää myös rapsutuksista, on rohkaistunut tulemaan luokse pyytämään silityksiä erilaisissa tilanteissa. Yksinoloissa ei ole enää mitään ongelmaa, mutta kotiutumista uuteen kotiin helpottaisi mukava koirakaveri. 

 

Kuulumisia 10.12.2017

Kotihoitajan mukaan Malish on hieman varautuneempi yksilö, joka riekkumisen sijaan tarkkailee tilannetta mielellään sängyltä. Ei kuitenkaan tahdo jäädä yksin huoneeseen, joten esimerkiksi tiskatessa käy jalkoihin lepäämään.  Pojalla on oletettavasti karumpi menneisyys, joten säikkyy äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä. Aamulla herätessä pojalla on kuitenkin virtaa ja usein kotihoitaja saakin herätä tämän kaverin hännänheilutuksiin. Ulkona on jo reipastunut ja lähteekin mielellään lenkkeilemään. Ajan ja totuttelun kanssa varmasti rohkaistuu entisestään, oikean perheen luona. Lepäillessä saa mielellään silitellä ja paijailla, josta Malish näyttääkin nauttivan.

5.12.2017

Malish tuli Suomeen kotihoitoon 4.12.2017.

Tiedot Venäjältä:

Malish on pieni, n. 35 cm säkäkorkea poika Hän on sosiaalinen ja todella kiltti. Poika rakastaa huomiota ihmiseltä ja osaa myös kiitettävästi pyytää silityksiä. Poika tulee toimeen muiden tarhan koirien kanssa.

Videoita:
https://youtu.be/c5DyM4-nRQw