552. Sola

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
5.4.2010 (8v, 11kk) 60 cm 30 kg Halkia Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

7.6.2018

Sola on kotiutunut hienosti hoitopaikkaan. Hän on todella sosiaalinen ja ystävällinen koira. Sola haluaa mielellään oleskella ihmisen kanssa, mutta osaa olla myös yksin. Hän ottaa vieraat vastaan häntä heiluen ja nauttii kovasti rapsutuksista. Sola on todella sydämellinen koira!

26.5.2018

Sola pääsi kotihoitoon Suomeen 25.5.2018. Hän asuu nyt omakotitalossa muiden koirien ja kissojen kanssa. Tyttö tulee hyvin toimeen koirien kanssa. Hän tietää hyvin oman nimensä ja tulee kutsusta luokse. Sola kävelee nätisti hihnassa ja on täysin sisäsiisti. Tyttö on rauhallinen, lempeä, sosiaalinen ja ystävällinen koira. Solaa pääsee tapaamaan hoitopaikkaan Järvenpään kupeeseen Halkiaan.

24.3.2018

Sola asui ennen Jakutskissa tappotarhalla -60 asteen pakkasessa. Sieltä hänet lennätettiin Pietariin. Tyttö tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Hän on hyvin lempeä, sekä rauhallinen koiruus. Sola kävelee hyvin hihnassa, hän on kenties entinen kotikoira. Tyttö asuu nyt tarhalla Pietarissa narttujen ja uroskoiran kanssa samassa aitauksessa. Hän rakastaa ihmisen seuraa painaen mielellään päänsä syliin laittaen silmät kiinni.