528. Masha

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
28.9.2011 (7v, 5kk) 50 cm 30 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

6.5.2018

Masha on vaatimaton, hiljainen ja ystävällinen koira. Hän on rauhallinen ja ei tule ensimmäisenä luokse, kun ihmisiä tulee tarhalle. Tyttö on kuitenkin utelias ja hän katseleekin rauhallisesti, kun muut koirat ryntäävät vastaanottamaan tulijan aitaukseen. Masha odottaa, kun muut jo rauhoittuvat ja tulee sitten haistelemaan ja tekemään tuttavuutta. Hän tulee viereen ja katsoo syvälle sieluun. Tyttö jää siihen. Hän ei vaadi, hän ei töki tai hyppää vasten. Hän odottaa kärsivällisesti. Kun ihminen alkaa silittämään, niin Masha nauttii ja venyttelee kaulaansa näin vihdoin pyytäen lisää silityksiä. Hän on kovin koskettava ja rauhallinen tyttö. Välillä tyttö innostuu myös leikkimään toisten koirien kanssa ja juoksemaan.

Masha kulkee hihnassa ja pitää entisenä kotikoirana lenkeistä kovasti. Se on hänelle tuttua. Välillä tarhan alueen ulkopuolella tyttö saattaa vähän innostua vetämään ja haistelemaan kovasti. Hän on ystävällinen, lempeä ja kenties alussa vähän ujo uutta ihmistä kohtaan. Masha ei ole tottunut elämään äänekkäällä tarhalla. Hän tulee kaikkien koirien kanssa toimeen hyvin. 

3.12.2017

Masha löytyi ulkoa pienestä kylästä Pietarin läheltä. Hän asuu nyt aitauksessa pienellä tarhalla. Masha on lempeä ja ystävällinen entinen kotikoira. Hän kulkee hihnassa, tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Masha on asunut ikänsä maalla, joten hän saattaa pelätä suuren kaupungin ääniä esimerkiksi kaupungin keskustassa.