508. Jenni

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.10.2017 (1v, 5kk) 45 cm 15 kg Helsinki Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

11.8.2018

Jenni tuli Suomeen toukokuun lopussa. Hän asuu nyt kotihoidossa Helsingissä toisen koiran kanssa. Rohkeutta tulee koko ajan lisää ja leikityttää joka päivä enemmän. Kaikki mennyt hienosti ja neiti on hirmu suloinen, kovasti rakkautta toivoo ja hellyyttä. Hyvin pärjää myös kodin toisen koiran kanssa. Jenniin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan.

Kotihoitajan kertomaa:

Jenni on suloinen nuori 9kk koiraneiti, joka on totutellut kotielämään Suomessa nyt kolmen kuukauden ajan tarhassa Venäjällä vietetyn pikkupentuajan jälkeen. Suomeen tullessaan Jenni oli erittäin pelokas, mutta nyt se innoissaan tutkii maailmaa ja opettelee koiran elämää ihmisten parissa 

Suomessa vietetyn ajan Jenni on asunut kerrostaloasunnossa, missä on myös toinen koira. Jenni tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten ja muiden eläinten kanssa, vaikka välillä on ensin hieman pelokas lähestymään uusia tuttavuuksia. Hän rakastaa sekä ihmisten että toisten koirien läheisyyttä ja turvaa, ja kääriytyy mielellään vierelle ottamaan vastaan hellyydenosoituksia. Jenni ei juuri hauku, mutta välillä puhelee muuten kaikenlaisin hauskoin ja persoonallisin äänin. Myös ulvominen onnistuu, kun joku näyttää esimerkkiä.

Jenni tykkää kaikenlaisista leikeistä ja vaikuttaa ilmeisen helposti oppivalta ja kuuliaiselta yksilöltä. Hän tulee ongelmitta luokse ja yrittää aina totella oman ymmärryksensä mukaan, ei vaikuta kovin itsepäiseltä vaan enemmänkin mielyttämishaluiselta. Jenni etsii pysyvää onnellista kotia ja perhettä, johon saisi turvautua ja oppia luottamaan varauksetta. Hän varmasti palkitsee rakkaudellaan sen, joka antaa hänelle ajan ja mahdollisuuden kerätä rohkeutta ja harjoitella täysipainoista koiran elämää.

Suloisuudessaan ja hauskuudessaan Jenni on myös mahtavaa seuraa ja hänen peuhamisensa seuraaminen on loistavaa ajanvietettä. Hänestä saa varmasti aivan ihanan pitkäaikaisen ystävän ja perheenjäsenen.

30.5.2018

Jenni saapui Suomeen 25.5.2018 kotihoitoon Helsinkiin. Jenni on suloinen koiran pentu, joka uteliaana tutustuu ulkopuoliseen maailmaan tarhassa elämisen jälkeen. Harjoittelee leikkejä, tutustuu koirakavereihin ja uskaltautuu askel askeleelta luottavaisemmin uusien koirien ja ihmisten lähelle. Jenni oli kotihoitoon tullessaan hyvässä vauhdissa sisäsiisteysharjoittelun kanssa, ja tekee asiansa päivisin reippaasti ulos, öisin tulee paperille. Jenni on vielä vähän arka, mutta edistystä tapahtuu nopeasti, ei enää piiloudu pöydän alle, vaan tulee sisällä luokse häntää heiluttaen. Jenni nauttii rakkaudesta, ja käpertyy mielellään ihmisen tai tutun koiran lähelle turvaan lepäämään. Hän on selkeästi erittäin kiltti kaveri, jolta löytyy varmasti paljon innokkuutta ja uteliaisuutta maailmaa kohtaan, kunhan hän saa rauhassa kerätä rohkeutta. 

15.5.2018

Lita, Shada ja Jenni ovat pentueesta viimeiset. He asustavat nyt tarhalla Pietarissa. Tytöt ovat herkkiä, iloisia, leikkisiä ja ystävällisiä pentuja. Suurin osa pentueesta on jo Suomessa. Nyt olisi näiden tyttöjen vuoro. Pennut ovat jo puolivuotiaita, joten arvio on, että he jäävät pienikokoisiksi.

6.1.2018

Jenni, Bruno, Litta, Shada, Liisa, Bella, Michman ja Pinki löytyivät Pjatigorskin kadulta. Nyt he elävät Pietarissa omakotitalossa kotihoidossa, jossa on muitakin koiria ja kissoja. He ovat uteliaita, leikkisiä ja touhukkaita pentuja. Leikkivät mielellään toistensa kanssa. He tulevat olemaan aikuisina keskikokoista pienempiä.