504. Choli

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
2.2.2013 (6v, 1kk) 56 cm 24 kg Halkia Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Choli muutti Suomeen kotihoitoon maanantaina 11.12.2017. Hän asuu nyt omakotitalossa muiden koirien ja kissojen kanssa. Tyttö rakastaa leikkiä. Hän leikittää mielellään muita koiria. Choli saa helposti muut koirat leikkimään kanssaan. Hän mielellään toivoisi uudelta perheeltään koirakaveria. Choli on tottunut hoitopaikassa isoihin ja myös vähän pienempiin koiriin.  

Choli ulkoilee hihnassa ja vapaana. Tyttö ei lähde kauas ja tulee luokse kutsusta. Hihnassa saattaa alussa vetää, mutta ottaa hyvin kontaktia ja tykkää kovasti miellyttää. Hän on todella oppivainen tyttö ja erittäin fiksu. Choli jää myös kotiin ilman ihmistä nätisti, eikä myöskään hauku ihmisen tullessa takaisin kotiin. On kyllä silloin kovin iloinen. Heiluttaa silloin kovasti häntää ja tulee lähelle. 

Saadessaan ihmiseltä huomiota ja rapsutuksia Choli mielellään kellahtaa selälleen näyttäen mahaansa. Hän pitää kovasti maharapsutuksista, sekä ihmisen kainalalossa olosta. Choli on lempeä, kiltti, sosiaalinen, iloinen ja avoin nuori koira! Tyttö odottelee yhteydenottoja innokkaana ja häneen voi tulla tutustumaan sovitusti Järvenpään lähelle hoitopaikkaan.