492. Kiki

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.6.2017 (1v, 9kk) 35 cm 10 kg Tampere Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

13.3.2018

Kotihoitajan kertomaa:

Kiki asuu tällä hetkellä kotihoidossa kerrostalossa muiden koirien ja kissan kanssa. Kiki on yksi parhaista koirista mitä olemme tavanneet! Hän on ystävällinen, iloinen ja sosiaalinen. Tyttö rakastaa huomiota ja haluaa vain rakkautta ja rapsutuksia ja palvoo kaikkia ihmisiä.
 
Kiki tulee hyvin toimeen hoitopaikan muiden koirien ja kissan kanssa. Hän on vielä melko pentumainen ja leikkisä mutta haluaa miellyttää ihmistä. Ulkona tyttönen vielä mieluummin vain tutkisi paikkoja ja leikkisi kuin kävelisi eteenpäin. Kikiin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Tampereella.

1.10.2017

Kiki löydettiin ulkoa äitinsä Siirin ja siskonsa Kitin kanssa. Hän kulkee jo hihanssa ja ottaa hyvin kontaktia ihmiseen. Hän tykkää leikkiä hoitopaikan kissojen kanssa ja saattaa lähteä jahtaamaan heitä, mutta leikin aikana. Hän leikkii mielellään myös muiden koirien kanssa. Tyttö käyttäytyy normaalisti myös vieraiden ihmisten kanssa. Nuoren ikänsä vuoksi, hän ei ole vielä sisäsiisti. Hän ei ole jäänyt kotiin ilman ihmistä. Tyttö matkustaa autossa hyvin. Kiki on leikkisä, iloinen ja kiltti pentu.