468. Killa

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.3.2015 (4v, 0kk) 36 cm 12 kg Lappeenranta Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

6.2.2018

Killa on ihana töpöhäntäinen tyttö, johon ei voi olla tutustumisen jälkeen rakastumatta. Killan valtava elämänilo on ollut kadoksissa ikävien kokemusten seurauksena, mutta palautuu päivä päivältä kovaa vauhtia. Näin hyväntuulista koiraa harvoin näkee! Killa opettelee vielä luottamaan ihmisiin ja uudet tuttavuudet pelottavat aluksi kovasti. Kun tytön antaa rauhassa tutustua ja ottaa itse kontaktia niin pian Killa hakeutuukin jo lähelle rapsutusten toivossa.

Killa tulee todella hyvin kaikenlaisten koirien ja kissojen kanssa toimeen, osaa olla yksin (muiden koirien kanssa) kotihoitajan kotona ja matkustaa autossa rauhallisesti. Kotioloissa tyttö on todella rauhallinen ja rakastaa nukkua sohvalla kotihoitajan viereen käpertyneenä. Killa seisoo usein toinen tassu ylhäällä jähmettyneenä, kun huomaa ulkona liikettä. Killa pysyttelee vapaana ollessa lähettyvillä. Killa tarvitsee kodin, jolla on sille paljon aikaa ja rakkautta. Luottamuksen saaminen ja tavallisiinkin asioihin tottuminen voi kestää pitkään, mutta ujon kuoren takana on rakastava pieni koira, joka tulee aina häntä heiluen vastaan antamaan pusuja. Killaan voi mennä sovitusti tutustumaan kotihoitajan luo Lappeenrantaan. 

 

22.1.2018

Killa pääsi kotihoitoon Suomeen 19.1.2018.

12.1.2017

Killa ja Riemu pääsivät kotihoitoon Pietariin 3.12.2017. He asuvat kotihoidossa omakotitalossa. Aluksi he pelkäsivät kävellä hihnassa ja syödä. Sitten tottuivat, alkoivat kävelemään hihnassa ja syödä hyvin. He nukkuvat nykyään kotihoitajan sängyssä ja ovat hyvin tottuneita kotihoitajaan.

12.11.2017

Killa on aluksi epäileväinen ihmistä kohtaan. Hän ei itse mene ihmisen luo, mutta kun saavuttaa hänen luottamuksen, niin tyttö on oikea kultakimpale. Hän tarvitsee kärsivällisyyttä ja aikaa, jotta voi puhjeta kukkaan.

Videoita:
https://youtu.be/hJjwgpwf2qI
https://youtu.be/C6L326ajnVg