415. Vasja

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
23.4.2016 (2v, 10kk) 60 cm 25 kg Vantaa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

28.8.2018

Moi ja Hau!

Mun nimi on Vasja ja oon noin kaksi vuotias leikattu poika Venäjältä. Olen iloinen, leikkisä ja tulen erinomaisesti toimeen niin lasten, aikuisten kun toisten koirienkin kanssa. Mä haluun antaa rakkautta ja toivon, että mua rakastetaan paljon. Tällä tarkoitan, että saan rapsutteluja, huomiota ja että mun kanssa jaksetaan leikkiä. Tällä hetkellä olen kotihoidossa Vantaalla kerrostalossa ja pärjään täällä hienosti. Kuitenkin toivoisin itselleni omaa pihaa, jota saisin vartioida ja pitää omanani. En hätkähdä ääniä ja jään kotiin toisen koiran kanssa nätisti. Haukkumaan innostun kun haluaisin leikkiä tai haluaisin huomiota, pitäähän nyt mun kanssa jaksaa touhuta! Annan leikata kynnet nätisti ja oon sisäsiisti. Ainii ja hihnassakaan en vedä paitsi jos nään pupun tai toisen koiran ketä haluisin kovasti moikata.

Oon vielä kovin hoikka, mutta rakastan ruokaa ja herkkuja. Siis HERKKUJA, voisko niitä syödä aina? Olen kaikkiruokainen! Leikkikaveri uudessa kodissa olisi kiva (ps. luen toisia koiria tosi hyvin ja osaan antaa tarvittavan tilan toiselle), mutta ei pakollinen, kunhan mun kanssa jaksetaan touhuta päivittäin!

Mulla on täällä kaikki hyvin ja oon saanut tollasen isovelipuolen, jonka kanssa puistossa tykkään juosta ja leikkiä. Kuitenkin kun kerrostalossa en saa tehdä laumanvartijalle ominaisia juttuja niin en tänne voi loppuelämäksi jäädä. Olisitko sä se mun tuleva äippä tai isi? Mä lupaan, että rakastan teitä koko mun sydämestä ja lupaan myös, että hurmaan teidät kun nähdään. 

Haukku terkuin 

Vasja

18.7.2018

Vasja pääsi Suomeen kotihoitoon 5.7.2018. Hän asuu nyt kerrostalossa toisen uroksen kanssa. Vasja rakastaa ihmisiä ja on todella hellyydenkaipuinen. Poika osaa kävellä nätisti hihnassa ja myös ohitukset sujuvat rauhallisesti. Hän tulee vapaana kutsusta luokse ja tykkää juosta muiden koirien kanssa. Sisällä Vasja käyttäytyy rauhallisesti. Hän tykkää leikkiä leluilla ja hakee mielellään rapsutuksia. Poika jää nätisti yksin kotiin toisen koiran kanssa. Vasja ei ole erityisen haukkuherkkä. Poika etsii kotia omakotitalosta, koska hänessä saattaa olla laumanvartijaa. Vasjaan saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Vantaalla.