407. Mikki

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
5.2.2016 (3v, 1kk) 35 cm 8 kg Vaasa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

26.2.2018

Mikki pääsi kotihoitoon Suomeen 23.2.2018. Mikillä on kotihoitopaikassa kaverina kaksi isompaa uroskoiraa joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Hän on melko rauhallinen poika, haluaa kovasti olla ihmisen lähellä mutta osaa olla myös itsekseen. Mikki on reipas ulkoilija, kävelee hienosti hihnassa eikä juurikaan reagoi vastaantuleviin koiriin tai ihmisiin. Mikki ulkoilee muutaman kerran päivässä ja on ollut sisäsiisti koko ajan.

Mikki saattaa haukkua jonkin verran ihmisen lähtiessä kotoa, mutta ei koko aikaa. Muutenkin hän on melko hiljainen kaveri. Autossa vielä vähän jännittää mutta istuu rauhassa paikoillaan ja katselee uteliaana maisemia.

Mikin hoitopaikassa on käynyt vieraita, ja hän on myös käynyt kyläilemässä ja suhtautuu uusiin ihmisiin uteliaasti ja ystävällisesti.

20.2.2018

Mikki päätyi kadulta Valko- Venäjän tappotarhalle. Hän kuitenkin pääsi pois ennen päivien loppumista. Hän muutti Pietariin kotihoitoon kerrostaloasuntoon, jossa asuu myös muita koiria. Mikki on hiljainen, rauhallinen ja kiltti pieni poika. Hän tykkää kovasti olla tekemisissä ihmisen kanssa. Hän on hyvin seurallinen. Mikki ulkoilee 2-3 kertaa päivässä hihnassa ja on tällä hetkellä sisäsiisti.