403. Tommi

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
19.2.2016 (3v, 0kk) 35 cm 14 kg Helsinki Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

11.08.2018

Tomppa eli Tommi on oikea kultakimpale ❤️ Hän on oppinut ettei se maailma niin hirveä olekaan. Vaikea uskoa että tämä on sama koira joka tuli meille helmikuussa. Vastassa silloin oli erittäin peloissaan oleva koira, joka ei liikkunut, katsoi meitä vain todella epäilevästi. Pihalla kesti 45 min saada hänet ulos autosta koska oli niin peloissaan. Otettiin pieni askel kerrallaan. Ja syötiin paljon makkaraa.
Tänään sama koira on aina vastassa kun tulee kotiin, häntä käy kuin propelleri. Tunnistaa jo perheen tuttuja ja ilostuu nähdessään heidät. Osaa jo rohkeammin tutustua myös uusiin ihmisiin, varovasti mutta kuitenkin. Kesällä Tommi pääsi saaristoon, ja jopa mukaan telttailuretkelle. Enää puuttuu vain se loppueleämän koti ❤️

5.5.2018

Tommi on asunut Suomessa kotihoidossa jo tovin. Hän asuu nyt rivitalossa muiden kahden muun koiran kanssa. Poika pitää kovasti koiraystävistä ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Tommi on iloinen, leikkisä ja lempeä koira. Hän kävelee nätisti ulkona ja on itsevarma tutussa ympäristössä. Muut koirat kiinnostavat, mutta ohitukset sujuu hienosti kun kotihoitaja vähän juttelee hänelle. Muuten saattaa innostua liikaa ja ehkä aiheuttaa reaktion toiselta koiralta. Aina pari kertaa per kävely nappaa kepin maasta ja leikkii sillä. Hän on todella leikkisä kaveri! Haluisi leikkiä useimmin kuin perheen koirat jaksaa, mutta leikkii puistossa myös itse. Vieraita ihmisiä Tommi arkailee vielä, mutta edistymistä on tapahtunut. Tommi on sopeutuvainen koiruus.

Sisällä rauhoittuu ja nukkuu. Tommi on hyvin hellyydenkipeä nuorukainen. Hän hakee mielellään huomiota, kun muitakin koiria silitetään. Istuu mielellään myös sylissä. Tommiin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Helsingissä.

6.4.2018

Tommista on kuoriutunut energinen ja reipas kaveri! Hän muistuttaa vähän pientä saksanpaimenkoirapentua, rakastaa keppejä ja on aina heti valmis lähtemään ulos Edelleen hän on hieman skeptinen uusien ihmisten kanssa, mutta hän edistyy koko ajan. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja koirapuistossa on vauhti päällä! Nyt hän on ollut monta päivää täysin sisäsiisti. Hakee hienosti kontaktia ulkona ja osaa jo aika hyvin tulla luokse. Hänellä ei näyttäisi olevan metsästysviettiä.

13.3.2018

Tommi tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta on varovainen uusien ihmisten kanssa. Tommi on rohkaistunut lyhyessä ajassa todella paljon. Tommi on varovainen ihmisten kanssa. Ulkona kävelee todella nätisti, tarkastellen ympäristöään jatkuvasti. Tällä hetkellä Tommi on sisäsiisti, pari vahinkoa lukuunottamatta.

Tommi sopisi  perheeseen, jossa olisi toinen koira, sillä on vielä nuori ja hakee paljon tukea ja turvaa  aikuisista koirista. Perhe missä on pieniä lapsia ei ehkä olisi hänelle paras vaihtoehto, sillä hän säikähtää nopeita liikkeitä. Antaa hienosti käsitellä vaikka jännittää vähän. Namit kuitenkin maistuvat ja tämä kaveri on fiksu ja nopea oppimaan. Hän ymmärtää naksuttimen merkityksen, ja osaa istua ja mennä maahan. Tommi tarvitsee kärsivällisen kodin missä annetaan hänen olla herkkä ja oppia uudet asiat omaan tahtiin.

20.2.2018

Tommi löytyi ulkoa Pietarista. Hän pääsi kotihoitoon kerrostaloasuntoon, missä asuu myös muita koiria. Tommi on rauhallinen, ystävällinen ja lempeä poika. Hän on hyvin liikuttava ja tykkää kovasti silityksistä. Poika on tällä hetkellä sisäsiisti. Tommi ulkoilee 2-3 kertaa päivässä hihnassa.