383. Roma

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.1.2016 (3v, 2kk) 65 cm 30 kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

11.8.2018

Roma on asunut jo tovin tarhan työntekijän huoneessa. Poika stressaa kovasti tarhallaoloa. Hän rauhoittuu kun saa olla ihmisen kanssa. Roma tykkää leikkiä leluilla ja saada rapsutuksia. Hän on hyvin lempeä ja ystävällinen poika. Roma tulee kaikkien koirien kanssa toimeen ja tykkää myös leikkiä muiden kanssa.

12.7.2018

Roma on asunut jo muutaman kuukauden tarhalla. Hän ulkoilee hihnassa hyvin, saattaa aluksi vetää  poika on hyvin ihmisrakas ja ei pärjää häkissä. Tämän vuoksi etsii nyt kiireisenä kotia. Roma asuu nyt tarhan työntekijän huoneessa. Jäädessään yksin hän ei tuhoa mitään, vaan jää nätisti pötkättelemn. Poika ulkoilee yksin ja muiden koirien kanssa aitauksissa. Hän tulee kaikkien muiden, paitsi kahden koiran kanssa juttuun tarhalla. Poika tykkää kovasti rapsutuksista ja ihmisen seurasta, hän on kovin ihmisrakas ja lempeä poika. Romalle etsitään roduntuntevaa kotia.

2.12.2017

Roma on asunut pennusta asti omakotitalossa kotikoirana. Hänen omistajat erosivat ja poika joutui ulos asumaan. Hänellä oli vain pieni katos. Roman oli kiire päästä lämpimään joulukuussa, koska ensimmäiset pakkaset olivat tulleet. Pojan turkki on lyhyt, hän todennäköisesti cane corso- rotuinen koiruus. Hän pääsi lämpimään aitaukseen ja odottaakin nyt omaa ihmistään.

Roma tietää muutamia komentoja venäjäksi. Hän tarvitsee tapakoulutusta, koska on nyt alkanut potemaan eroahdistusta. Hän ei tahtoisi jäädä yksi. Poika rakastaa kovasti ihmisiä, erityisesti naisia. Pitää myös miehistä. Roma etsii perhettä, jolla olisi roduntuntemusta.