380. Lolo KIIRE

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
17.12.2016 (2v, 3kk) 50 cm 15 kg Jyväskylä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 9.9.2017:

Lolo tuli kotihoitoon Suomeen 31.7.2017. Kotihoitoon tullessaan tyttö oli pelokas mytty eteisen nurkassa. Kaksi viikkoa myöhemmin hän leikkii rentoutuneena muiden koirien kanssa sisätiloissa ja tulee varovasti haistelemaan minuakin. Ulos juoksemaan päästessään Lolosta tulee aivan eri koira esiin: se on nopea ja itsevarma leikkijä, joka jaksaa juosta muun lauman kanssa pitkänkin aikaa. Hiljalleen hän on kuitenkin oppimassa, että kotihoitajaan kontaktia ottamalla voi saada nameja lennähtämään kuononsa eteen.

Vaikka Lolo on edelleen arka, siitä huomaa että arkuuden alla sillä on uteliaisuutta ja iloisuutta. Hän osaa kulkea hississä, avoimissa portaissa ja autossa. Kissoja kohtaan tyttö on utelias, mutta ei tungetteleva. Hän tulee myös erinomaisesti vieraiden koirien kanssa toimeen. Loloon saa tulla tutustumaan hoitopaikkaan Jyväskylään.

Kuvaus Venäjältä:

Lolo ja Winston pääsivät kotihoitoon Suomeen Moskovan jättitarhalta 31.7.2017. He ovat arkoja sisaruksia ja tarvitsevat osaavan kodin, jolla on aikaa sosiaalistaa ja opettaa kaiken alusta alkaen. He kävelevät hihnassa, mutta säikkyvät kovasti ääniä. Pennut etsivät koteja erikseen, vaikka ovatkin samassa hoitopaikassa.