373. Basja

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.1.2011 (8v, 2kk) 35 cm 7 kg Lohja Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

7.2.2018

Basja pääsi kotihoitoon Suomeen 19.1.2018. Hän asuu nyt kerrostaloasunnossa Lohjalla muiden koirien ja kissojen kanssa. Basja on hyvin sosiaalinen, avoin ja rauhallinen poika. Hän kulkee hihnassa ja tulee muiden eläinten kanssa hyvin toimeen. Basjaan saa mennä tutustumaan Lohjalle sovitusti.

20.10.2018

Basja löysi kodin tarhalta monta vuotta sitten. Hän asui omassa kodissa perheenjäsenenä, mutta jokin meni vikaan. Hänelle ei annettu yhtäkkiä enää ruokaa tarpeeksi. Lopuksi ei enää lainkaan. Omistaja halusi palauttaa Basjan tarhan vapaaehtoiselle. Hakiessaan koiran, vapaaehtoisen reaktio oli pelkkä järkytys. Koira oli pelkkää luuta ja nahkaa. Basja vietiin heti klinkalle ja hän on tiputuksessa useamman vuorokauden. Hän oli väsynyt ja apaattinen. 

Basja pääsi kotihoitoon omakotitaloon, jossa hänen painoaan on pikkuhiljaa nostettu. Muutos on ollut valtava! Hän on jo iloinen ja sosiaalinen koiraystävä. Hän on kovin lempeä. Ulkona Basja tykkää leikkiä muiden koirien kanssa. Hän tulee kaikkien kanssa toimeen, myös hoitopaikan kissojen kanssa. Sisällä poika lähinnä nukkuu eli hän osaa myös rauhoittua. Basja olisi valmis muuttamaan omaan, rakastavaan kotiin!

Videoita:
https://m.youtube.com/watch?v=5qWm-W6Eqk0
https://m.youtube.com/watch?v=zbe9mFRpXwM