349. Bim

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
6.6.2011 (7v, 9kk) 65 cm 30 kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Bim on kaunis koira. Tarhalla asuessaan monet olivat hänestä todella kiinnostuneita. Heti kun selvisi, että hän tarvitsee aikaa ja kärsivällisyyttä, niin he halusivat jonkun sosiaalisemman koiran. Koiran joka menee myös vieraiden luokse, koiran joka tulee luokse heti. Niin vuodet vierivät. Bim ei ole sellainen koira. Bim on hitaasti lämpenevä. Bim on herkkä, arka, mutta todella kiltti ja lempeä. Hän on odottanut omaa rakastavaa ihmistään pitkään. Ne lukemattomat ihmiset, jotka ovat pysähtyneet hänen häkin kohdalla kauneuden tähden, ne ihmiset jatkoivat matkaa. Pysähdytkö Sinä loppuelämäksi?

Bim tarvitsee itselleen ihmisen, jolla on kärsivällisyyttä opettaa poika kotikoiran elämään. Ihmisen, joka rakastaa häntä ja, missä tämä arka poika voi vihdoin puhjeta kukkaan, huomattueen, ettei ole mitään pelättävää.

Bimille voi laittaa pannan tai valjaat ja hän kulkee myös hihnassa. Poika tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Bim tuotiin sisarustensa ja äitinsä kanssa, kun pennut olivat kahden kuukauden ikäisiä. He olivat jo arkoja. Muiden pentujen kohtalosta ei ole tietoa. Bim jäi tarhan häkkiin unohdettuna. Hän kasvoi ja kaunistui entisestään, mutta harvat lenkit eivät auttaneet poikaa sosiaaliseksi koiraksi. Hän vetäytyi kuoreensa. Nyt Bim asuu hoitopaikassa, missä on muitakin koiria ja ihmiskontaktejakin on nyt enemmän. Tulevan kodin tulee kuitenkin ymmärtää, että Bimin sosiaalistaminen voi viedä aikaa. Hän kuitenkin odottaa toivekkaana, menolippua omaan kotiin, vihdoin.