472. Sonja

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
8.8.2015 (3v, 8kk) 45 cm 15 kg Hyvinkää Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Pjatigorsk:

Sonja asuu nyt kotihoidossa omakotitalossa Pjatigorskissa. Siellä asuu muitakin koiria, kissoja ja myös lapsia. Hän on kiltti, lempeä ja leikkisä tyttö. Hän tykkää kovasti silityksistä. Tyttö alkaa hyppimään veikeästi innostuessaan. Hänen ilonsa on lähes käsin kosketeltavaa. Tyttö tulee kaikkien kanssa toimeen hoitopaikassaan. Sonja ulkoilee hihnassa rauhallisesti. Hän on tottunut käymään säännöllisesti ulkona ja on tällä hetkellä sisäsiisti. Sisällä tyttö nukkuu yleensä samassa paikassa, omalla pedillään.

Sonja on tottunut myös matkustamaan autossa. Hän hyppää itse kyytiin ja kyydistä pois. Hän tykkää kovasti leluista ja Yrjölän puurosta, jota syö mielellään. Kuivaruuasta tykkää myös, mutta hotkii helposti liian nopeasti. Odottaa kyllä ruuan tuloa rauhallisesti. Yrjölän puuroa kanalla tykkää syödä heti kattilasta. Tykkää siitä kovasti.

Sonja haukkuu harvoin. Lähinnä vain silloin, kun tulee vieraita kylään oman koiran kanssa. Silloin haukahtaa merkiksi, että joku tule. Lopettaa yleensä nopeasti. Tämän jälkeen menee haistelemaan ja heiluttaa häntää koiralle. Heiluttaa häntää ja haistelee muita koiria myös lenkillä. Hän on ystävällinen muille.

Sonja syö hoitopaikassa ensin. Ei vahdi ruokaansa muilta, kun jättää ruokaa kuppiin, niin antaa muiden koirien syödä loput. Alkuaikoina söi todella ahneesti. Johtui kenties menneisyyden nälässä olosta, kun asui vielä ulkona. Hoitopaikan koirilla on sama ruokakuppi eli syövät kaikki samasta.