346. Sofi

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
2.4.2009 (10v, 0kk) 38 cm 16 kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Sofi on pieni koira, jolla on suuri sydän. Hän asui ennen rakennustyömaalla. Siellä hänet nähtiin ensimmäistä kertaa. Hänellä oli tällöin kahdeksan pentua, he piileskelivät kontin alla. Pietarilainen vapaaehtoinen kävi viemässä heille ruokaa. Sofi vei ruuat pennuille  muovikassissa, pitäen kassia hampaissaan. Itse hän järsi vain luita.

Pieni perhe otettiin tarhalle asumaan ja kaikki pennut saivat kodin. Vain Sofi jäi vielä odottamaan omaa kotiaan. Hän on pieni tyttö. Alle 40cm säkäkorkeudeltaan ja paino on alle 20kg. Sofi pitää kovasti ihmisistä. Hän on hyvin liikuttava ja lempeä tyttö. Sofin pauloihin joutuu heti katsoessaan hänen silmiin. Hän on todella sielukas koira. Tyttö on rauhallinen, kiltti, ystävällinen, fiksu ja uskollinen.

Sofi tulee olemaan lähellä omaa ihmistään, mutta hän ei ole takertuvainen. Hän on todella ihmisen paras ystävä. Hän tietää jo komennot venäjäksi, antaa tassua, kulkee hihnassa ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. Hän on tavannut myös kissoja, eikä ole kiinnostunut heistä. Sofi on kärsivällinen, varovainen, eikä ole erityisen haukkuherkkä.