342. Kukla

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
10.6.2010 (8v, 10kk) 40 cm 9 kg Vantaa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kukla tuli Suomeen kotihoitoon 25.4.2017. Hän asuu nyt omakotitalossa kissojen ja tanskandoggiuroksen kanssa. Kukla on hieman ujo Pikku Rouva. Hän kulkee nätisti hihnassa ja tekee tarpeensa ulos. 

Hoitopaikan kissat ovat vähän liian jännittäviä, joten niille pitää hieman irvistellä. Autossa kulkee kuljetusboksissa, mutta siellä pitää vähän ujeltaa. Ihmisiä Kukla tulee varovasti katsomaan ja mielellään ottaa juustopalan kädestä. Kovin utelias on. Kuklaan saa mennä tustumaan hoitopaikkaan sovitusti Vantaalle. Kukla etsii rauhallista perhettä, jossa ei ole alle 16- vuotiaita lapsia.

Kuvaus menneisyydestä:

Viisi koiraa asuivat kerrostaloasunnossa. Heitä on laiminlyöty pitkään. Kaksi tyttöä ja kolme poikaa. Toinen tytöistä oli Kukla. Tytöt eivät ole päässeet ulos, eivätkä ole tunteneet pehmeää, vihreää ruohoa tassujensa alla hyvin pitkään aikaan. He asuivat elämäänsä kerrostaloasunnossa ruokana leipä, makaroni ja joskus koirien kuivaruoka. He pääsivät Pietariin kotihoitoon ja vihdoin lääkäriin. Tytöt olivat pelokkaita ja ihmettelivät ulkoilmaa. Ymmärsivät kuitenkin nopeasti, että tarpeet tehdään ulos ja se sujuukin Kuklalta nykyään hyvin. Hän pelkäsi alkuun olla hihnassa, mutta tottui yllättävän hyvin.