301. Winston

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
17.12.2016 (2v, 4kk) 50 cm 15 kg Urjala Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 20.9.2017

Winston asuu nyt omakotitalossa, missä on muitakin koiria ja kissoja. Winston on rohkaistunut pikkuhiljaa, mutta hän on vielä arka. Winston tuntuu hakevan turvaa muista koirista ja niiden kanssa tulee hienosti toimeen. Kissoista on hieman kiinnostunut, haistelee ihmeissään. Remmissä kävely onnistuu hyvin ja hän tykkää kovasti lenkeistä. Kosketusta Winston edelleen kavahtaa, mutta olemme hieman opetelleet myös silittelyyn tottumista. Winston on lähestulkoon sisäsiisti, jos pääsee ulos riittävän usein. Muutaman kerran tehnyt tarpeensa eteiseen paperin päälle.

Winston on todella kiltti luonne. Käsittely vaatii vielä harjoittelua ja tottumista. Winston on arkuudestaan huolimatta utelias ja silmissä palaa kiinnostus kaikkea kohtaan. Lapset ovat Winstonille suuri ihmetyksen aihe ja niiden nopeat liikkeet ja äänekkyys pelottaa.

Winstonin olisi hyvä päästä kotiin, jossa olisi koirakaveri ja missä ei olisi lapsia. Sisällä ollessaan Winston on vielä jonkin verran levoton, jos on kovasti toimintaa ympärillä. Sitten kun on rauhallista myös Winston rauhoittuu nukkumaan. Winstoniin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Urjalaan.

Kuulumisia 4.8.2017:

Veljekset pääsivät kotihoitoon Suomeen 31.7.2017. 

Kuvaus Venäjältä:

Winston on Mortin veli. Heidät löydettiin pentuina ulkoa ja heidät vietiin Moskovan 3000 koiran tarhalle.