289. Vegas

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
28.2.2017 (2v, 1kk) 40 cm 12 kg Helsinki

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 24.9.2017

Vegas on pieni, leikkisä, iloinen, lempeä pentu, joka etsii omaa, rakastavaa kotiaan. Hän asustelee nyt kotihoidossa muiden koirien, kissojen ja lasten kasten kanssa kerrostalossa. Hän tulee mainiosti kaikkien kanssa toimeen. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta, autoilu on tullut tutuksi ja hoitopaikan nuoren tyttökoiran kanssa on mahtava leikkiä! Pentukaiseen saa mennä tutustumaan sovitusti Helsinkiin. Olisitko juuri sinä oikea ihminen tälle lempeälle pojalle? 

Kuulumisia 1.8.2017

Kotihoitajan kertomaa: Vegas pääsi Suomeen kotihoitoon 31.7.2017. Hän on ottanut äkkilähdön Suomeen ja kotikoiran elämään totuttautumiseen! Ensimmäinen päivä kotihoidossa on ollut täynnä ihmetystä ja jännitystä. Kaksijalkaisten kosketus pelotti, mutta nyt jo yhden vuorokauden jälkeen ollaan pää sylissä kerjäämässä lisää rapsutuksia hoitomamilta.

Hihnan ja pannan käyttäminen on tuottanut hieman päänvaivaa, sillä tällaisen seikkailijapojan mielestä ne ovat aivan turhanpäiväisiä rajoituksia kokeneelle, katuelämää nähneelle, pikkumiehelle. Uteliaisuus voittaa kuitenkin useimmiten pelon ja tänään Vegas jopa riehaantui leikkimään rantavedessä ihka ensimmäistä kertaa! Ilo seurata vierestä pennun edistymistä, hänestä on kuoriutumassa mitä pikimmiten oikein kunnon koirakansalainen ja pahimman luokan vesipeto.

Kuvaus Venäjältä:

Vegas on Vladivostokista. Hänen äitinsä jäi vielä sinne ja isänsä kuoli. Hänet myrkytettiin. Pienellä Vegasilla on koko elämä edessä. Hän on tulossa pian kotihoitoon Suomeen. 

Videoita:
https://www.youtube.com/watch?v=_KJiRE-80eY
https://www.youtube.com/watch?v=RZIWAyP4QFE
https://www.youtube.com/watch?v=DpRD9LkIyjQ