267. Chubais

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
4.2.2011 (8v, 2kk) 55 cm 25 kg Mikkeli Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 17.9.2017

Chubais tuli Suomeen kotihoitoon maanantaina 4.9.2017. Hän on kotihoitajan mukaan aivan mahtava poitsu. Chubais tuli heti hyvin juttuun perheen pienen Knopkan ja vähän isomman Nyyti- koiran kanssa. Kissat ovat myös ottaneet pojan hyvin vastaan. Chubais on sisäsiisti ja muutenkin rauhallinen sisätiloissa. Hän on komea herrasmies, eihän häntä voi kun rakastaa. Hän syö nätisti ruokansa, eikä ole ahne ja muutenkin käyttäytyy hyvin.

Chubais osaa lukea koiraa. Perheen pieni Knopka- koira on näyttänyt kaapinpaikan ja toinen lutunen uskoo mitä naiset sanoo. Työpäivät poika on pärjännyt hyvin muiden kanssa ja kertaakaan kotihoitaja ei ole vielä kuullut herran haukkuvan. Hän kulkee hyvin hihnassa lenkillä ja hänestä saa kyllä mainoin kaverin ulkoiluun. Chubaisiin saa mennä tutustumaan hoitopaikkaan Mikkelissä sovitusti.

 

Kuvaus Venäjältä:

Chubais on ollut kotikoira, kunnes hänet hylättiin tarhalle, jossa nyt asuu. Hän on rauhallinen ja kiltti koiruus. Hän tulee toimeen niin muiden koirien, kuin kissojen kanssa. Chubais on tottunut hihnassa lenkkeilijä ja autossakin on matkustanut onnistuneesti. Poika on ihmisen paras ystävä, hän on varmasti valmis kulkemaan ihmisen mukana mielellään lenkille kuin lenkille, satoi tai paistoi. Chubais ei ole ollut tarhaoloissa haukkuherkkä. Poika etsii kotia tositarkoituksella.