257. Izorik

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
20.10.2013 (5v, 5kk) 50 cm 26 kg Vaasa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 6.9.2017:

Izorik saapui Suomeen kotihoitoon maanantaina 4.9. Hoitopaikassa on ennestään kaksi uroskoiraa, joista toinen leikkaamaton. Izorik tuli heti hyvin juttuun molempien kanssa, ja leikkivätkin yhdessä alusta alkaen. Ruokailu sujuu myös muiden seurassa, eikä poika osoita vahtimisen merkkejä.

Izorik kävi heti ensimmäisinä päivinä suihkussa ja se sujui ongelmitta samoin kuin kynsien leikkaus. Tuntuu kovasti nauttivan huomiosta ja hoitotoimenpiteistä, harjatessakin on ihan hiljaa paikoillaan. Ulos izorik lähtee enemmän kuin innoissaan. Hän on käynyt lenkillä, sekä yksin ja porukassa ja kävelee tosi hienosti löysässä narussa. Vastaantulijoihin hän ei kiinnitä suurtakaan huomiota, mutta tervehtii vieraita ihmisiä häntä heiluen, jos siihen saa mahdollisuuden.

Izorik on ollut sisäsiisti alusta asti. Izorik on ollut alkuun hieman levoton ja haluaisi kovasti ihmisen huomiota. Lepäilee omissa oloissaankin jonkin verran myös. Izorik ei ole ollut vielä ihan yksin kotona ja koirakaverinkin kanssa toistaiseksi vain lyhyitä aikoja. Saattaa jonkin verran haukkua ihmisen poistuessa paikalta ja pyrkii lähtemään mukaan. Izorikillä ei vaikuttaisi olevan voimakasta vahtiviettiä. Hoitopaikassa on remontti kesken, ja ikkunan takana oleville työmiehille haukahteli vain muutaman kerran. Muuten haukkuu vain leikkiessään. Izorik vaikuttaa olevan järkevä ja rauhallinen koira joka kyllä mielellään osallistuu kaikenlaiseen toimintaan. Poikaan saa mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Vaasaan.

Kuvaus Venäjällä:

Izorik löydettiin tehtaalta. Kukaan ei tiedä miten hän oli päässyt sinne. Poika on selkeästi entinen kotikoira. Hän kulkee hyvin hihnassa ja on tottunut matkustamaan autossa. Izorik tykkää leikkiä pallolla ja hän tutustuu mielellään ihmisiin. Hän käyttäytyy normaalisti kissojen ja lasten kanssa.