190. Tepa- Litissa

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
30.6.2015 (3v, 9kk) 49 cm 16 kg Lohja Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 19.1.2017

Tepa on luottaa jo hyvin hoitopaikan sijaisäitiin. Hän on leikkisä tyttö ja leikkiikin todella nätisti perheen rottweiler uroksen kanssa. He tykkäävät myös nukkua lähekkäin. Tepa pysyy nätisti myös vapaana pihalla. Tärkeintä on ansaita tytön luottamus ensin. Tepa on lempeä tyttö, joka haluaisi jo pian omaan kotiin. Häneen pääsee tutustumaan hoitopaikkaan Lohjalle sovitusti.


Kuulumisia 30.12. 2016

Tepa tyttönen sai kodin lokakuussa, mutta palautui takaisin kotia etsiväksi koiraksi. Tytölle etsitään aikuiskotia rauhalliselta alueelta tai kotia, jossa lapset ovat jo teini-ikäisiä. Tepa on arka ja herkkä tyttö, joka puhuu hyvin koiraa ja tuleekin toimeen toisten koirien kanssa. Tutuille ihmisille Tepa on sosiaalinen, mutta vieraita ihmisiä pelkää. Tälle kaunottarelle etsitään kotia, jolla on kokemusta herkistä ja aroista koirista tai valmiudet siihen. Tyttö on sisäsiisti, antaa tehdä hoitotoimenpiteitä ja osaa matkustaa autossa mallikkaasti.Kuulumisia Venäjältä 25.12.2015

Tjöpa tuli hoitopaikkaan, jossa oli entuudestaan kissa, koiria ja kolme lasta. Hän tulee hyvin toimeen hoitopaikassa kaikkien kanssa. Tjöpa on rauhallinen tarkkailija kotona. Ruoka maistuu hyvin. Haistaessaan ruokaa ulottuvilla, syö sen nopeasti. Ei järsi kotona mitään kiellettyä. Kulkee jo tottuneesti hississä, ulkoileee hyvin hihnassa ja voi leikkiä vapaanakin. Tjöpa sisaruksiensa tapaan jää todennäköisesti pieneksi kooltaan.

Videoita:
https://m.youtube.com/watch?v=hI10uVjnwjk
https://youtu.be/NR5CdODRUHk