150. Sansa (ent. Snezana)

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
6.7.2015 (3v, 9kk) 50 cm 20 kg Vaasa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 24.10.2016

Sansa on kotihoitajan kertoman mukaan helppo koira, mikäli niin saa sanoa. Rakastaa juosta koirapuistossa muiden kanssa ja pärjää kotihoitopaikassaan kaikkien koirien kanssa 4-35 kg kokoisten, urosten ja narttujen. Ruuastaan on tarkka ja ihmisen pitää ohjata ruokailutilanteet. Hyvävatsainen, syö mielellään puruluita ja nyt kotihoitopaikassa aloitellaan raakaruokintaa. Täysin sisäsiisti ja kuuliainen nuori koira, joka nukkuu mielellään vieressä, jos sallitaan. Sansa on lempeä ja ystävällinen koiruus, joka kovasti odottaa omaa ihmistään.

Kuulumisia 13.9.2016

Sansa sai kodin Suomesta 27.11.2015. Nyt hän etsii omaa kotiaan itsestään riippumattomista syistä. Hän on asunut Suomessa olon ajan lapsiperheessä muiden koirien ja kissojen kanssa omakotitalossa. 

Tietoja Venäjältä:

Snezana asuu nyt lapsiperheessä kerrostalossa. Lapset ovat 4-, 7- ja 15- vuotiaita. Kotihoidossa asuu myös muita koiria mukaan lukien Snezanan sisarukset, sekä kissoja. Tyttö tykkää kaikista. Hän pitää myös uusista ihmisistä. Snezana juoksee muiden kanssa iloisena vastaan häntä heiluen, kun vieraat tulevat kylään. Tykkää nukkua jossakin hieman lattiaa ylemmällä tasolle. Ei päästä muita koiria kupilleen. Syö kaiken itse, eikä jaa. Tykkää kovasti leikkiä muiden pentujen kanssa. Hän saattaa järsiä vaikkapa tyhjiä pulloja. Huonekaluja ja tohveleita ei järsi. Jäädessään kotiin ilman ihmisiä nukkuu.