078. Monica- Kaura

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.7.2013 (5v, 8kk) 44 cm 18 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 12.12.2015

Monni on hyvin ihmisrakas, ja haluaisi olla koko ajan ihmisen lähellä, joko rapsuteltavana tai vain ihmetellä ja olla. Hiukan herpaantuu haukkumaan, jos jää yksin sisään koirakavereiden kanssa, mutta ilman ihmisen läsnäoloa. Rauhoittuu kumminkin aika pian ja odottaa oven takana. Ei tuhoile paikkoja ja on sisäsiisti. Tutun ihmisen sisääntulo saa aikaan valtavia ilon piruetteja ja pyörähdyksiä ja aika kova tyttö on hyppimään vasten rapsutuksia ja huomiota saadakseen.

Lenkille lähdetään innokkaasti ja hän odottaa kiltisti valjaiden pukemisen. Monni osaa kävellä hurjan nätisti hihnassa, ihan vieressä hihna löysällä ja kontaktia hakien, mutta myös osaa vetää ja pieneksi koiraksi veto on lujaa. Ruokailussa ärhentely on laantunut ja on oppinut odottamaan vuoroansa ja lupaa syödä. Luiden kanssa omistushalua löytyy ja murisee ihmisellekin, mutta antaa ottaa luun nätisti jos tarve siihen on.

Kissojen kanssa yhteiselo on varsin mutkatonta, varsinkin jos kissa on tottunut koiriin, eikä pelkää. Lapset ovat ehkä parastta mitä Monni tietää. Ilon hepuleista ei tule loppua kun hoitokodin 7-vuotias tyttö tulee koulusta kotiin tai kun aamulla herää ja nousee sängystä. Rapsutuksia mahallaan, selällään, ei ole väliä, kunhan niitä vaan saa. Tunkua syliin ja nuolemista. Silmät kiinni nauttii, kunhan on rauhoittunut. Peruskäskyjä on hiukan arjen sisällä opeteltu ja äkkiä tyttö hoksaa mitä pyydetään, kunhan halutun toiminnon palkkaus on oikea-aikaista. Luoksetulo sisällä ja tarhassa moitteetonta samoin rauhoittumisen pyytäminen. Tykkää painia leikkikaverin kanssa ja tulee toimeen sekä urosten, että ainakin nuorten narttujen kanssa. Osaa olla pomottava, joten ei välttämättä toisen dominoivan nartun kaveriksi. Tällä kauniilla neidillä on hiukan kertynyt liikaa ja parin kilon tiputus tekisi hyvää. Kerrassaan mahtava ja upea tyttö, ja hän on valmis kotikoiraksi omaan rakastavaan kotiin.

 

Tiedot Venäjällä:

Monica on asunut yksityisellä koiratarhalla kesäkuusta 2014. Asuu aitauksessa viiden muun koiran kanssa, neljän tytön ja yhden pojan. Monica on ystävällinen, eikä hän ole dominoiva. Tyttö ei pelkää ihmisiä. Hän tulee luokse, menee selälleen pötkölleen ja tarjoaa mahaansa silitettäväksi. Hän on luottavainen ihmisiä kohtaan. Monica on tottunut jo hihnaan. Hän syö kuivaruokaa. Kaunis tyttö toivoo kovasti löytävänsä kodin Suomesta mahdollisimman pian, koska talvi kolkuttelee jo ovelle ja hän on lyhytkarvainen koiruus