052. Lilli- Pyatigorsk

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
27.11.2013 (5v, 3kk) 55 cm 15-16 kg Leivontamäki Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Lilli muutti 6.7.2016 omaan kotiin. Onnea Lillille ja perheelle!

Kuulumisia 30.4.2016

Lilli asustaa nykyisessä kotihoitopaikassaan kahden muun koiran ja kissan kanssa. Yhteiselo muiden eläinten kanssa sujuu oikein mainiosti. Lilli arkailee hieman uusia asioita ja ihmisiä jolloin tyttö odottaakin oman ihmisen kannustusta jonka jälkeen uskaltautuu myös rapsutettavaksi.

Hoitotoimenpiteet onnistuvat kynsienleikkuusta harjaamiseen hyvin.
Lilli rakastaa pehmoleluja ja yhteistä aikaa ihmisen seurassa ja onkin mielellään mukana kotona kaikessa yhteisessä tekemisessä.
Tyttö ei sisällä turhia hötkyile edes pidempien työpäivien aikana vaan odottaa kotona nätisti. Lilli on myös sisäsiisti eikä ole kärsinyt eroahdistuksesta ollenkaan.

Lillistä kuoriutuu päivä päivältä vielä iloisempi ja reippaampi tyttönen kunhan saa rauhassa rakentaa luottamuksen ihmisen kanssa.

Tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan Leivonmäelle  (Joutsa).

 

 

Kuulumisia 1.4.2016:

Lilli muutti Suomeen kotihoitoon 29.3.2016. Hän asuu nyt omakotitalossa maalla muiden koirien ja kissojen kanssa. Lilli tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Hän on valinnut hoitopaikan koirista erityisesti yhden, josta on tullut hänen paras ystävänsä. Lilli on vielä hieman arka, mutta reipastuu päivä päivältä. Lilliin saa mennä tutustumaan sovitusti Kemiönsaareen.

Tietoja Venäjältä:

Raidallinen pentue syntyi autiolla mökillä 27.11.2013. Heidät otettiin kotihoitoon omakotitalon aitaukseen. Lilli on luonteeltaan elämäniloinen ja aktiivinen pentu. Hän osaa olla myös varovainen. Pentueen asuessa kadulla Lilli ei koskaan lähestynyt ihmisiä, vaan piti välimatkaa. Muiden koirien kanssa hän kuitenkin tunsi itsensä tasa-arvoiseksi eikä aristellut. Lilli on kaikista valppain pentueesta. Hän huomasi aina ensimmäisenä jonkun tulevan ja meni katsomaan. Lilli otettiin viimeisenä kadulta ja juuri ennen kotihoitoon pääsyä hän alkoi jo tulla luokse saman tien kun tuttu ihminen saapui ja oppi myös antamaan tassua.

Lilli on tykästynyt ihmisen läheisyyteen ja kosketukseen. Hän rakastaa rapsutuksia. Kesti aikansa ennen kuin Lilli tottui uuteen asuinpaikkaansa. Hän pelkäsi aluksi olla aitauksessa. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin. Lilli ei pelkää enää. Rauhallisesti tutustuu uusiin ihmisiin. Syö muiden koirien kanssa nätisti. Ei vahdi ruokaansa. Hän on tottunut syömään kotiruokaa: puuroa, lihaa ja vihanneksia. Lilli on valmis muuttamaan omaan kotiin Suomeen, jossa on lämpöä ja turvaa. Lillin sisko on Lempi.