042. Buffy-Kaura

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.12.2013 (5v, 3kk) 38 cm 10 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 12.12.2015

Buffy on rohkaistunut valtavasti Hän on ottanut turvakseen tanskandogimme, jonka perässä kulkee ja, jonka vieressä nukkuu usein sisällä. Tyttö ei ole täysin sisäsiisti. Ei hauku. Jää nätisti muiden kanssa kotiin. Tulee erinomaisesti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Tytölle etsitään perhettä, missä olisi koirakaveri ja koti rauhalliselta alueelta. Häneen saa mennä tutustumaan sovitusta Järvenpään lähelle Halkialle.

 

Kuulumisia 28.11.2015

Buffy tuli Suomeen kotihoitoon 27.11.2015. Hän on kaunis, musta, hieman arka ja lempeä tyttö. Päivä päivältä tyttö saa itseluottamusta lisää. Hän kovasti haluaisi mennä tutustumaan vieraisiin, mutta ei aivan uskalla vielä. Tyttö kävelee hihnassa ja tekee tarpeet pitkälti ulos. Buffy tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Hän asuu tällä hetkellä omakotitalossa maalla tanskandoggin, espanmastiffin, kolmen muun koiran ja kissojen kanssa.

 

Tietoja Venäjältä:

Buffy on oikein solakka pienilunen tyttö. Hän on hiljainen, lempeä ja rauhallinen. On kiitollinen kaikesta saamastaan huomiosta. Asuu tällä hetkellä tarhalla. Voimme ottaa tytön kotihoitoon, kun varaus tapahtuu.