027. Patrik- Ruf

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
12.7.2012 (6v, 8kk) 56 cm 19kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Patrik syntyi kodittomalle koiralle kadulle. Hän asui pienen perheensä kanssa ulkona kolmikuiseksi asti. Marraskuussa 2012 pentue pääsi kotihoitoon kerrostaloasuntoon. Emo steriloitiin. Suurin osa pennuista löysikin kodit.

Patrik ja veljensä Snezik löysivät huhtikuussa 2013 tiensä kotihoitoon omakotitaloon. He asuivat siellä kahdestaan aitauksessa. Heille ei löytynyt pysyvää, omaa perhettä. Veljekset vaihtoivat taas kotihoitopaikkaa marraskuussa 2013 kerrostaloasuntoon Pietarissa. Siellä he asuvat nyt muiden koirien kanssa, niin narttujen kuin urosten.

Patrik ei vahdi kuppiaan, eikä ole dominoiva. Poika jää asuntoon hyvin muiden koirien kanssa. Ei hauku, eikä järsi mitään. Hän tulee hyvin toimeen muiden kotihoitopaikan koirien kanssa.

Poika kulkee nätisti hihnassa, niin lyhyellä kuin pitkälläkin.  Hän pysyttelee lenkeillä lähellä hihnassa. Patrik on rauhallinen ulkoillessa. Suurimmaksi osaksi seisoskelee tai juoksee jonkin verran.  Osaa venäjäksi komennot: tänne, paikka ja ulos. Osaa kulkea hissillä. Ei pelkää mennä sisälle hissiin. Hän on jo tottunut. Ei pelkää myöskään kovia ääniä, mm. ilotulituksia. Patrik syö tällä hetkellä kuivaruokaa.

Videoita:
http://youtu.be/0zpptA6Scqk