196. Nefri

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.12.2015 (3v, 3kk) noin 50 cm 16 kg Loimaa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Nefri sai loppuelämänsä kodin hoitopaikastaan

Kuulumisia 2.9.2016

Nefrin hoitopaikkaan muutti nuori ja rohkea uros. Tyttö on hyötynyt selkeästi rohkeasta koirakaverista, joka nuoresta iästä johtuen jaksaa myös leikkiä. Maailma ei tunnu lainkaan niin pelottavalta paikalalta rohkelikon rinnalla ja niinpä Nefri on uskaltautunut jopa kahlaamaan joessa. Tyttö kulkee tosi hienosti auton takapenkillä, mutta koirille tarkoitettu tila ei prinsessaa miellytä ja onkin taitava tulemaan sieltä ulos. Nefri on saanut kaveristaan paljon tukea ja ehkäpä tytön tulevassa kodissa voisi olla reipas ja nuori koirakaveri.

Kuulumisia 2.8.2016

Nefri on nyt pienen tovin asustellut hoitopaikassaan. Osaa tulla kutsusta luokse ja tyttöä voikin pitää vapaana turvallisella alueella. Antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteitä ja on kelpuuttanut perheen miehen kaverikseen. Perheen poikaa vielä saattaa ajoittain haukkua, varsinkin jos tulee yllättäen paikelle mustissa vatteissa iltahämärissä. Myös vieraat on Nefrin mielestä parempi ottaa haukkuen vastaan, mutta lopettaa kun hoksaa nämä vaarattomiksi. Tyttö on hyvä puhumaan koiraa ja sopiikin toisen koiran kaveriksi. Yksinkin kyllä pärjää. Kissat hermostuu pennun leikkiyrityksiin, mutta muuten Nefri sopii kissalliseenkin kotiin. Koska tyttö tykkää omasta äänestään, niin omakotitalo on ehdottomasti se paras paikka hänelle. Nefri on myös ns. yhden ihmisen koira. Ottaa perheestä yhden ihmisen jota rakastaa ehdoitta. Erittäin todennäköisesti se yksi on nainen. Nefri osaa kulkea aika hienosti hihnassa, mutta sisäsiisti ei vielä ole. Lisätty kuvia "pitkäkorvasta".

Kuulumisia 15.6.2016

Nefri muutti 10.6.2016 Suomeen kotihoitoon maaseudulle omakotitaloon. Perheeseen kuuluu kaksi aikuista ja murrosikäinen poika. Perrheen eläinjäseninä on viisi vanhempaa koiraa, kaksi urosta ja kolme narttua, sekä kuusi kissaa. Tyttö tulee kaikkien eläinten kanssa toimeen ja on pennuksi melko rauhallinen. Pieni pelkää/vierastaa miehiä ja saakin hoitopaikassa nyt kokemusta heistä. Tyttönen käyttää myös ääntään melko paljon, joten asuinmuotona lienee paras omakotitalo. Kävelee hihnassa hyvin ja tekee monta onnistunutta pissaa ulos, vaikkakaan ei ole vielä täysin sisäsiisti. Tällä hetkellä ruokana on naudanmaha.  

Tietoja Venäjältä:

Belka, Nefrin äiti löydettiin kylästä 170km päästä Pietarista. Hän oli jo jonkin aikaa pyörinyt siellä nurkilla. Kyläläiset tiesivät tytöllä olevan pennut jossakin piilossa. Vapaaehtoiset venäläiset saivat tytön kiinni, mutta pentuja he eivät meinanneet löytää mistään. Sitten, kuin onnen kaupalla Belochka kuitenkin johdatteli pelastajat pentujen luokse, kenties aistien saavan apua. Näin niin äiti kuin pikkuriikkiset lapsoset saatiin turvaan pienestä kolosta autiotalossa. Onneksi etsintöihin ei mennyt kauan. Pennut olivat täysin säiden armoilla kolossa, kun ulkona oli lähes 20 astetta pakkasta. Belka ja pennut pääsivät kotihoitoon Pietariin lapsiperheeseen, kun pienet olivat muutaman viikon ikäisiä. Hoitopaikassa oli myös muita koiria ja kissoja. Nefri tuli kaikkien kanssa hyvin toimeen. Kun pennut kasvoivat, niin Belka lähti toiseen, rauhallisempaan hoitopaikkaan jossa oli myös muita koiria.

Videoita:
https://youtu.be/byPJFrq4s8Y
https://youtu.be/WzFSTPI5jCQ
https://youtu.be/-J_NgKSAvTI
https://youtu.be/nFPei0tK8jc
https://youtu.be/u7ujnt7KULI
https://youtu.be/bD2LEGuYCWU