168. Nanna

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.10.2012 (6v, 5kk) 62 cm 35 kg Vantaa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

9.5.2016

Nanna matkusti tänään omaan kotiin ja sai uudeksi nimekseen Aida.

 

Kuulumisia 1.4.2016:

Nannalle kuuluu oikein hyvää! Painoa laskee (33kg nyt) ja vointi on mitä mainion. Hän rakastaa juosta metsässä vapaana ja tulee aina kutsusta luokse. Hän on todella rauhallinen ja lempeä neiti. Erittäin kiltti. Hän pitää myös harjauksesta kovasti ja voisi olla siinä vaikka koko päivän.

Kuulumisia 17.2.2016

Nanna asuu rivitalossa toisen koiran, kissojen ja pupujen kanssa. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Ruokaansa puolustaa muilta eläimiltä. Nannan kanssa asuu myös kaksi lasta ja hän tykkää heistä kovasti. Nanna on rauhallinen ihana tyttö, joka rakastaa kaikkia. Hän on sisäsiisti ja kulkee hienosti hihnassa.

Tietoja Venäjältä:

Nanna asui pitkään kodittoman miehen luona.Naida lämmitteli talvisin ostoskeskuksen aulassa ja sai ihmisiltä ruokaa enemmän kuin tarpeeksi, tukevuudesta päätellen. Sattumalta eräs aktivisti pysähtyi juttelemaan asunnottaman miehen kanssa kadulla, jossa hän oli pyytämässä rahaa Naidan kanssa. Aktivistille selvisi,että Nanna odotti pentuja,odotus oli alkuvaiheessa. Aktivisti ymmärsi Nannan tarvitsevan pikaisesti apua. Asunnoton kertoi myös Naidan joutuneen vuosi taaksepäin auton tönäisemäksi.

Kaksi aktivistia lähti seuraavana päivänä kireässä pakkasesa etsimään asunnotonta ja löysivät tämän viimein kadulta. Pitkän keskustelun jälkeen saatiin asunnottamalta lupa viedä Naida klinikalle. Klinikalla Nanna steriloitiin, rokotettiin ja sirutettiin. Nanna vietiin toimenpiteiden jälkeeen toiselle klinikalle jatkotutkimuksiin. Klinikalla Nannalle tehtiin veri ja virtsa-analyysi. Siellä otettiin myös röngtenkuvaut mahdollisten vammojen löytämiseksi, jotka auton töytäisy mahdollisesti aiheutti. Kirurgi tutki myös Nannan. Kuvissa näkyi lievä nivelrikko. Lääkärin annettua luvan Nanna pääsi klinikalta kotihoitoon. Hän on rauhallinen luonne ja erittäin ihmisystävällinen.

Videoita:
https://youtu.be/6vGcyNnAXh4
https://www.youtube.com/watch?v=sY3JEEXvPi8
https://youtu.be/7vTCsTs086U