158. Alma

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
17.9.2014 (4v, 6kk) 56 cm 18 kg Ollila Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 8.1.2016

Almalla on tullut painoa lisää noin kaksi kiloa. Olen pitänyt myös vapaana, mutta nyt Alma on keksinyt, ettei aina ole kiva totella. Jää mokoma ulkorappusten äärelle pyörimään, eikä tule kutsusta sisälle. Mihinkään karkuun ei lähde kuitenkaan. Ei vaan aina halua sisälle.

Alman taito puhua koiraa on todella hyvä ja sopisi toisen koiran kaveriksi. Varmasti olisi onnellisin niin. Alma on hyvin onnellinen myös "omasta ihmisestä" ( minä ) ja osoittaa sen myös riemuhypyin ja tuhansin pusuin, kun tulen kotiin. Alma on edistynyt kotikoirana olossa ja ei enää niin hanakasti mene pöydille ja malttaa hiukan odotella ruuan tuloa. Alma etsii kotia, jossa ei ole kissoja. Tyttöön saa mennä tutustumaan Loimaan lähelle Ollilaan.

 

Kuulumisia 12.12.2015

Alma on energinen tyttö, joka tykkää puuhastelusta ja pitkistä lenkeistä. Hän tulee myös kutsusta luokse sisällä, mutta ulkona ei malta vielä tulla. Alma käyttää ääntään jonkin verran, joten ihan ykkösvalinta kerrostalo ei siis ole. Pentumaista hammastelua Almalla on, sekä hyppii ja pomppii kuten pennut tekee. Pienemmät lapset hän saisi hyvin kumoon. Sisäsiisteys on hyvällä mallilla, mutta innostuessaan voi vahinko tulla. Alma kuuntelee ihmistä yllättävän hyvin ja tästä koirasta olisi moneen harrastukseen. Hän rakastaa kehuja ja haluaa olla mieliksi.

 

Kuulumisia 27.11.2015

Alma pääsi 27.11.2015 kotihoitoon Suomeen. Hän asui Pietarissa ketjun päässä vain kylmä koppi suojanaan. Hän asuu nyt omakotitalossa maaseudulla. Perheeseen kuuluu kolme koiraa: kaksi narttua ja uros, lauma kissoja ja teini-iässä oleva poika. Alma ei ole vielä sisäsiisti ja hihnassa kulkeminen menee vetoleikiksi. Tytöllä riittää vielä opittavaa. Alma tulee hienosti toimeen koirien kanssa, mutta kissoista ei vielä oikein pidä. Hän suhtautuu ihmisiin ystävällisesti. Tyttö syö nyt naudanmahaa ja nappulaa. Almaan saa mennä tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Ollilaan.

Videoita:
https://www.youtube.com/watch?v=58k6VyPOzlc