135. Paavo

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
4.8.2005 (13v, 7kk) 40 cm 11,9 kg Orimattila Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 28.3.2016:

Pappa Paavo on vilpittömyydessään erityinen koira. Hänen kyky näyttää rakkautensa ja ottaa vastaan rakkautta ei voi olla liikuttamatta. Pieni kroppa täristen hän osoittaa ilonsa lenkille lähdöstä, ruasta, lelusta. Puolentoista kuukauden aikana hän oppinut paljon asioita. Paavosta on tullut sisäsiisti, ruokaa rauhoitutaan odottamaan istumalla, ja hihankävely paranee koko ajan. Seuranaan pojalla olen minä, mamma ja rescueneito Laku Lakritsi. Yöt Paavo kuorsaa (todellakin) ihan mamman vieressä, Kuivamuonaa Paavo ei ole vielä suostunut syömään, vaan ruoka on ollut naudan-,kanan-sianlihaa, kalaa, kananmunaa, raejuustoa ja riisiä. Ihmisiä ja koiria Paavo haukkuu ensin, minkä jälkeen ovat ok. Paavossa taitaa olla terrieriä ja villakoiraa, ainakin. Säkäkorkeus on 40 cm ja paino on saatu nousemaan huimaan 11,9 kg lukemaan. Paavoon saa mennä tutustumaan sovitusti Orimattilaan.

Alkuperäinen kuvaus:

Pappa Paavo tuli taloon 17.2.2016 Venäjältä. Paavo sai kaverikseen 4-vuotiaan Laku koiran. Hän on kotiutunut mielestäni hyvin. Minä, koirani, ja nyt siis pappa Paavo asustamme rivitalossa rauhallisella paikalla.

Paavo on ollut sisäsiisti. Asiaan vaikuttanee, että pieni takapihamme on aidattu, (korkea kissa-aita) joten Paavo on voinut käydä lenkkejä useammin pissalla. Naapureiden mukaan meiltä ei kuulu meteliä poissaollessani, eikä mitään tuhomisia ole tapahtunut, tavarat ovat saaneet olla paikoillaan. 

Luonteeltaan Paavo on oikea murunen, tykkää rapsutuksista ja silittelystä, eikä todellakaan nuukaile pusuttelujen määrässä. Yöt nukutaan mamman kainalossa ja pientä kuorsausta on kuultavissa.

Lapsi ja muut eläimet kokemusta ei ole juuri kertynyt, koirakylässä ollaan käyty ja se meni hyvin alkuhaukkujen jälkeen. Nyt kun terveysasiat on kunnossa Paavon kanssa keskitymme lisäkilojen saamiseen, turkin kuntoon ja hihnassa lenkkeilyyn.

Paavon hampaat olivat huonossa kunnossa tarhalta tullessa ja hänellä oli korvatulehdus, mutta nyt kaikki on hoidettu ja Paavo on nyt pirteä koiruus, joka etsii sitä oikeaa ihmistä. Hän on entinen kotikoira, joka joutui tarhalle omistajansa sokeutumisen vuoksi.