131. Baffit

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.10.2015 (3v, 5kk) 35 cm 7 kg Pietari, Venäjä

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 29.5 2016

Baffit asuu omakotitalossa. Hän pääsee kulkemaan ulos aidatulle pihalle halutessaan. Alueen takana on tie metsään. 

 

7.00 Baffit menee muiden koirien kanssa ulos aamupissalle. Hän saa ruuat ja hän jää muiden koirien kanssa kotiin. Silloin Baffit yleensä nukkuu tai leikkii muiden kanssa.  

12.00 Baffit pääsee 1-1,5h mittaiselle lenkille metsään. Hän saa kulkea siellä vapaana muiden koirien kanssa. Hihnassa kulkee puolelta toiselle. Tarvitsee vielä harjoitusta. Vapaana taas juoksee muiden kanssa poluilla. Tulee kutsusta luokse. 

13.00-14.00 Välissä päiväruoka. 

Koirat ovat tämän jälkeen sisällä. Päivällä Baffit yleensä nukkuu. Hänellä ei ole tiettyä nukkumispaikkaa. Vaihdellen. Yöt Baffit nukkuu joko perheen mummon sängyssä tai 3- vuotiaan lapsen kanssa. 

Lapsen kanssa tykkää leikkiä. Ei pelkää lapsia. 

 

Mikäli heille tulee sisälle ihmisiä, niin saattaa haukkua muiden koirien mukana, mutta hiljenee nopeasti lausahduksella "Baffit, hiljaa!". Silloin hän juoksee mummon luokse syliin. Tykkää olla sylissä silitettävänä. Ei ole jäänyt yksin kotiin. 

 

18.00 He lähtevät toiselle lenkille metsään. Se kestää yleensä 40-60min. 

19.00 Päivän toinen ruoka. 

22.00 Koirat menevät iltapissalle pihalle. 

 

Baffit saattaa vielä pissata sisälle. Poika pelkää isojen autojen ääniä, kuten kuorma-autojen jne. Silloin hän alkaa vetää kotiin tai vapaana ollessaan lähtee kotiin päin. 

 

Alkuperäinen kuvaus:

Baffit ja Tara löydettiin kuukauden ikäisinä kadulta pahvilaatikosta. Aktivisti joka löysi pennut, otti heidät kotiinsa omakotitaloon Pietarissa. Ensimmäisen viikon pennut olivat peloissaan, söivät ja joivat vähän. Pennut kävivät klinikalla tarkastuksessa,mutta mitään ei onneksi löytynyt. Pennut syövät ja juovat nyt normaalisti.

Baffit pitää oikein paljon ihmisistä. Hän menee rappusia pitkin yläkertaan aktivistin äidin isän luokse nukkumaan. Baffit haluaa myös kömpiä syliin katsomaaan televisiota. Baffit leikki myös hoitopaikan koirien kanssa innokkaasti. Sijaiskodissa asuu isoja ja pieniä, nuoria ja vanhoja koiria. Baffit ja yksi erityisadoptiokoira nukkuvat usein samassa paikassa vierekkäin yönsä. Nyt on kylmä (01.01.16) ja Baffit ulkoilee vain hetkittäin.

Videoita:
https://www.youtube.com/watch?v=HhxI65f5cnc