127. Asse- Litissa

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
7.7.2015 (3v, 8kk) 52 cm 18 kg Nastola

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 14.7.2016

Asse tuli 12.7.2016 Pietarista Suomeen kotihoitoon. Poika on lempeä, sisäsiisti, sosiaalinen ja reipas. Hän asuu nyt muiden koirien kanssa omakotitalossa. Asse tulee hyvin koirien ja kissojen kanssa toimeen ja tykkää leikkiä heidän kanssaan. Häntä voi pitää vapaana ja poika on tottunut myös hihnalenkkeilyyn. 

Häneen voi mennä tutustumaan sovitusti hoitopaikkaan Nastolaan. Mikäli kiinnostuit tarjoamaan pojalle kodin, niin täytäthän ensin adoptiohakemuksen sivuiltamme, joka ei ole sitova. Olemme tämän jälkeen yhteydessä sinuun. 

Tiedot Venäjältä:

25.12.2015 Asse sisaruksineen tuli hoitopaikkaan, jossa oli entuudestaan kissa, koiria ja kolme lasta. Tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Asse kävi klinikalla, koska oli laiha ja alakuloinen. Klinikalla Asselta otettiin verikokeet ja poika tutkittiin. Löydöksiä ei ollut. Diagnoosi oli vitamiinipuutokset ja aliravitsemus. Asse on rauhallinen. Hän nukkuu hyvin, syö paljon. Ulkoilee hihnassa toisten koirien kanssa. Assekin sisaruksiensa tapaan jää todennäköisesti pieneksi kooltaan.

Videoita:
https://youtu.be/4z1h3Erpx2g
https://youtu.be/NfAby-ByWCU
Https: //youtu.be/zd4PRhoQZw4