123. Toby

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
5.5.2015 (3v, 10kk) 35 cm 11 kg Ollila Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 22.2.2016

Pikkuinen, alle polven korkuinen Toby saapui Suomeen kotihoitoon 17.2.2016. Toby asuu nyt omakotitalossa maaseudulla muiden koirien ja kissojen kanssa. Toby on hyvin ihmisrakas, rohkea, touhukas ja iloinen koira. Tykkää kovasti leikkimisestä ja puuhastelusta. Äänen käyttö vaikuttaisi olevan suht maltillista, joten voi sopia kerrostaloonkin. Toby hammastelee pentumaiseen tapaan ja pomppii, joten ihan pienten lasten pariin Toby ei välttämättä sovi.

Toby on miltein sisäsiisti. Työpäivän mittaista aikaa ei osaa vielä pidätellä, mutta pyytää ulos "koputtamalla" tassuillaan ovea. Hoitopaikassa on neljä koiraa ja kissoja. Yksi vanha uros ja kolme vanhempaa naarasta. Toby tykkää näistä kaikista ja leikkisi kovin mieluusti näiden kanssa. Lisäksi poika tulee toimeen myös kissojen kanssa. Tobyyn saa mennä tutustumaan sovitusti Loimaan lähelle hoitopaikkaan.

Tietoja Venäjältä:

Toby tuli hoitopaikkaan Pietariin 28.12.2015. Asuu kerrostalossa, seuranaan kaksi koiraa ja kissoja. Hän on kotona ja ulkona aktiivinen. Nähdessään ulkona miehen haukkuu tätä möreästi, hoitajan kiellosta lopettaa heti. Toby ulkoilee hihnassa, se ei riitä purkamaan kaikkea energiaa. Kotona leikkii energiaansa pois. Toby on ollut vähänä aikaa kotioloissa ja siksi hoitaja ei ole vielä antanut olla vapaana ulkona. Toby ruokailee samaan aikaan muiden koirin kanssa, näkee esimerkin syömiselle. Yksin syönti menee leikkimiseksi. Leikkii leluilla pureskellen niitä lattialla. Toby tarvitsee aktiivisen kodin.

Videoita:
https://youtu.be/1gHBfkuKsso
https://youtu.be/asB4Xu72UlA