121. Mel

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
26.7.2014 (4v, 7kk) 60 cm 25 kg Pietari, Venäjä Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 6.4.2016:

Erityistä metsästysviettiä ei ole huomattu. Saattaa kuitenkin lenkillä säikäyttää lintuparven juoksemalla heitä kohti ja juosta perässä. Jäniksiä eivät ole nähneet. He lenkkeilevät metsässä ja Mel pysyy näköetäisyydellä. Tulee myös kutsusta luokse. Hänen huomio on helposti saatavissa pallolla. Tykkää todella paljon palloleikeistä. Voi jatkaa pallon hakemista pitkään. Ei kyllästy. 

Melille sopisi hoitajan mukaan esim. agility harrastuksena. Hän ei osaa kuitenkaan sanoa onko se edellytys energian purulla. Muutaman kerran viikossa Mel pääsee vähintään 40min lenkeille metsään, missä on vapaana. Myös muina päivinä oltuaan ulkona, hän käy sisällä omalle pedilleen ja pötköttelee. 

Mel tulee loistavasti toimeen tyttökoirien kanssa. Jopa perheen dominoivimman kanssa. 

Mel nukkuu rauhallisesti yöt. Hän on sisäsiisti. Poika syö kanaa sisältävää kuivaruokaa kaksi kertaa päivässä. Hänellä ei ole huomattu ruokaallergioita. 

Melin pisin automatka on ollut 2,5 tuntia. Hän ei ollut hermostunut, eikä voinut pahoin. Lähinnä pötkötteli koko matkan.  Halusi kuitenkin hypätä ulos autosta määränpäässä heti oven auettua. Hän jäi myös joksikin aikaa yksin autoon ja odotti rauhallisesti. 

Mel ei ole tavannut suuria eläimiä, kuten hevosia tai lehmiä. 

Poika tykkää vedestä. Hänelle on mieleistä kävellä siinä ja pyöriä. Ei pelkää vettä. 

Mel ei ole erityisen pelokas. Hän ei pelkää ilotulituksia. 

Poika on kiinnostunut vastaantulevista koirista. Hän tahtoisi päästä heidän luokse ja nuolla, sekä haistella heitä. 

Mel antaa tehdä hoitotoimenpiteet. Hän ei kuitenkaan tykkää erityisesti siitä. 

Hoitaja on lenkkeillyt Melin kanssa pyörällä ja se on sujunut hyvin. Siitä on nyt aikaa, mutta hän todennäköisesti muistaisi sen pian, koska on tuttua hommaa. 

 

Mel toimii hyvin laumassa, niin ihmisten, koirien ja kissojen kanssa. Hoitopaikassa Mel majaili ensin kissan kanssa, jonka kanssa leikki todella hyvin. Sittemmin Mellin kaveriksi tuli koiria: narttu ja kaksi urosta. Mel tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen.

Autoilu sujuu hyvin. Mel oppii nopeasti ihmisen opettamia asioita. Hän ymmärtää mitä ihminen haluaa häneltä. Poika on aktiivinen ulkona. Lähellä on metsäalue, missä hän voi kirmailla vapaana. Mel hakee heitetyn pallon ja puupalikan. Hän kulkee hihnassa hyvin. Poika ei pelkää uusia paikkoja, vaan rohkeasti menee sisään.