104. Nessi - Pyatiagorsk, erityisadoptio

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
15.7.2014 (4v, 8kk) 43 cm 12 kg Halkia Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 1.4.2016:

Nessi on mukavasti kotiutunut hoitopaikkaansa. Hän leikkii innoissaan muiden kanssa ja edelleen rakastaa eniten juoksuleikkejä. Sisällä lähinnä nukkuu ja tulee välillä silitettäväksi. Nessi on ystävystynyt jo kaikkien hoitopaikan koirien ja kissojen kanssa. Hän nukkuu mielellään tanskandogiuroksen kanssa samassa pedissä kyljellään. Nessi ei järsi kotona mitään ja on täysin sisäsiisti. Hän on tottunut kotikoira oltuaan pennusta asti kotihoidossa asunnossa. Tyttö kuuntelee myös hyvin. Hän ulkoilee vapaana. Tulee pyydettäessä luokse. Nessi on fiksu ja oppivainen pieni koiruus. Kolmijalkaisuus ei tämän pienen tytön menoa haittaa ja juoksuleikit ovat kovin mieluisia.

Kuulumisia 7.3.2016

Nessi on mukavasti kotiutunut hoitopaikkaansa. Hän leikkii innoissaan muiden kanssa ja edelleen rakastaa eniten juoksuleikkejä. Sisällä lähinnä nukkuu ja tulee välillä silitettäväksi. Nessi on ystävystynyt jo kaikkien hoitopaikan koirien ja kissojen kanssa. Hän nukkuu mielellään tanskandogiuroksen kanssa samassa pedissä kyljellään.

Nessi ei järsi kotona mitään ja on täysin sisäsiisti. Hän on tottunut kotikoira oltuaan pennusta asti kotihoidossa asunnossa. Tyttö kuuntelee myös hyvin. Hän ulkoilee vapaana. Tulee käskystä luokse. Nessi on fiksu ja oppivainen pieni koiruus. 

Kuulumisia 5.3.2016

Nessi muutti Suomeen kotihoitoon 17.2.2016. Hän asuu nyt omakotitalossa kuuden muun koiran ja kahden kissan kanssa. Tyttö on rauhallinen kotona. Pitää kovasti ihmisen lähellä olosta ja silityksistä. Hän tykkää kovasti nukkua aivan lähellä ja myös oman ihmisen sylissä. Nessi tulee kaikkien koirien ja kissojen kanssa hyvin toimeen. Isoja eli tanskandoggia ja espanjanmastiffia vielä aristelee. Tyttö kävelee hyvin hihnassa ja tykkää juosta, sekä leikkiä ulkona. Kolmijalkaisuus ei vaikuta Nessin elämään millään tavalla. Hän käyttää kolmea jalkaansa hyvin ilman neljän kaipuuta. Nessi juoksee lujaa ja leikkii hoitopaikan muiden koirien kanssa erittäin mielellään. Juoksuleikit ovat Nessin mielestä parhautta. Hän kävelee myös portaissa hyvin. Tyttö syö nyt raakaa ja ruoka maistuu hyvin.

 

Kuulumisia 4.4.2015:


Nessi on päässyt 4.4 alkaen asumaan muiden koirien ja kissan perheeseen kerrostaloon Pietarissa. Tyttö tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen ja kävelee nätisti rappusetkin alas ja ylös. Nessi on aivan mahtava nuoren tytön alku ja hän kaipaa kovasti omaa kotiaan!


Vanhempaa tietoa:

Sisarukset Nessi ja Ossi löydettiin ulkoa. Heillä molemmilla oli vasen  etujalka poikki useasta kohdasta. Sitä ei pystytty pelastamaan vamman  laajuuden vuoksi, joten jalka jouduttiin amputoimaan.
Nyt  sisarukset asuvat kotihoidossa kerrostalossa. He ovat aktiivisia ja  elämäniloisia. Pennut livat erittäin iloisia päästessään ulkoa ihmisen  hoivaan. Olemaan lähellä ihmistä. Pennut sopeutuivat heti, rakastuivat  kotiinsa, omaan petiin. Jokainen tietää kotihoidossa oman pedin. he  tykkäävät kuitenkin joskus vaihtaa petejä ja nukkua toisen pedillä, jos  vaikka se on parempi. Pennut eivät ole nirsoja ruuan suhteen, vaan  syövät kaikkea tyytyväisenä. Kotihoitaja tekee heille Yrjölän puuroam,  laittaa sekaan vitamiineja, hedelmiä, kasviksia ja kaikenlaista mitä  löytyy. Heille maistuu myös mandariinit. Sisarukset ovat  kaikkiruokaisia.
Pennut harjoittelevat kävelemistä kolmella  jalalla hyvällä menestyksellä. Jo ensimmäinen askel oli sopeutuvainen  uuteen tapaan liikkua. Sisarukset juoksevat jo, hyppäävät sohvalle,  tasapainottelevat takajaloillaan, kun he ovat iloisia tai haluavat  leikkiä. He osaavat jopa hyppiä esteiden yli.
Nessi oli  leikkauksessa 22.11.2014, joka sujui hyvin. Tytölle lääkäri jätti osan  jalasta. Tämän vuoksi parantuminen on hieman  erilaista. Nessi laskea painoa jalalle, jota ei enää ole, mutta pääosin  on veljensä tapaan jo tottunut kolmijalkaisuuteen. Tyttö jo juoksee,  hyppii ja leikkii. Hänkin on tottunut totaaliseen elämänmuutokseen  todella nopeasti. Nessi on lempeä ja ihmisläheinen pentu, joka tulee toimeen hyvin myös lasten kanssa! Olisitko sinä oikea ihminen tytölle?

 

Uusia videoita:

http://youtu.be/NnTzI73nQTc http://youtu.be/zVcUUq1ctWc

http://youtu.be/VLV4NLkD3vE http://youtu.be/vzPuDI8-K2M

 

Videoita: http://youtu.be/RoZK5Uyk4s4 http://youtu.be/pqSklKtt1GA