101. Wait

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
11.1.2015 (4v, 2kk) 55 cm 20 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia:

Wait muutti Suomeen omaan perheeseen 21.10.2015. Hän etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Wait on todella kiltti ja omaa aika paljon saksanpaimenkoiran luonnetta. Hän tottelee hyvin ja on ollut vapaana metsälenkeillä muiden koirien kanssa. Wait tulee hyvin toimeen perheen nartun kanssa. Poika on sisäsiisti. Hän on tottunut kissoihin, hevosiin ja lapsiin. Wait asuu nyt kerrostalossa lasten ja toisen koiran kanssa. Häneen saa mennä tutustumaan sovitusti Vantaalle.

Tietoja Venäjältä:

Eräänä päivänä 11.06.2015 viisikuiset veljekset olivat ylittämässä vilkasliikenteistä katua, kun eräs nainen mennessään töihin huomasi
heidät. Nainen otti koirat kyytiinsä ja toimitti pennut kotihoitoon maaseudulle.

Wait on rauhallinen luonne. Hän nukkuu yönsä hoitajan kanssa sisällä, jossa on kaikille hoidokeille makuupaikat. Poika viettää aikaansa päivällä aitauksessa leikkien veljensä ja hoitopaikan koirien kanssa. Aitauksessa on kopit koirille.

Perheessä on kissa, jota Wait ja muut hoidokit tapaavat satunnaisesti. Kohtaamiset ei aiheuta ongelmia. Huonon sään sattuessa hoitaja ulkoiluttaa koirat hihnassa. Hoitaja menee joskus Waitin ja Wistin kanssa hihnalenkille läheiseen metsikköön, jossa veljekset saavat juosta ja leikkiä vapaana. Veljeksillä ei ole riistaviettiä eläinten perään, joten aikansa riuhotettuaan tulevat kutsuttuna hoitajan luokse. Wait syö tällä hetkellä kuivaruokaa, joka maistuu hyvin. Poika tahtoisi jo pian pennunmentävään ikiomaan kotiin Suomeen.