010. Naida - TVK

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.1.2007 (12v, 2kk) 60 cm 30 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 1.4.2016:

Naida on oikein leikkisä ja utelias tyttö. Hän rakastaa juosta ja painia hoitopaikan espanjanmastiffitytön kanssa. Naida tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Naida kävelee myös hihnassa nätisti, eikä vedä. Naida ulkoilee pääsiassa vapaana ja tulee kutsusta luokse. Ruokaansa Naida odottaa hyvin kärsivällisesti istuen. Naidaan saa tulla tutustumaan sovitusti Järvenpään kupeeseen Halkiaan.

Kuulumisia joulukuu 2015:

Naida muutti 26.9.2014 omaan kotiin, mutta itsestään riippumattomista syistä etsii uutta kotia aiemmasta hoitopaikastaan käsin. Naidan luonne on kultaa ja hän on on hyvin rauhallinen, sekä kuuliainen tyttö. Naida etsii kotia rauhalliselta alueelta omakotitalosta, jossa hän saisi viettää loppuelämänsä. Naida tulee kaikkien ihmisten, koirien ja kissojen kanssa toimeen. Hän ulkoilee nyt lähinnä vapaana. Tulee kutsusta luokse, eikä lähde kauas. Hän on kovin kultainen ja rakastettava koiruus! Hän asuu nyt Halkiassa kuuden muun koiran ja kolmen kissan kanssa omakotitalossa maalla.

Naida tuli Suomeen kotihoitoon 7.8.2014.

Tietoja Venäjältä:

Naidan elämä ei ole ollut helppoa. Hän asui pentunsa Taimin kanssa työmaalla, kunnes alueelle ei saanutkaan yhtäkkiä enää mennä. Heillä ei ollut enää mitään paikkaa tai suojaa.

Naida fiksuna tyttönä keksi löytää putken ojassa, jossa oli suojaisaa, pesämäistä. Siellä oli kuitenkin jatkuvasti jääkylmää vettä. Huolehtivan emon ja nuoren pennun terveys oli vaarassa! Onneksi suurenmoinen vapaaehtoinen otti molemmat kodittomat kirsut lämpimään kotiinsa asumaan! 

He saivat olla turvassa, ruuassa ja rakastettuna niin kauan, kunnes pääsivät luokseni kotihoitoon Suomeen! Ensin Taimi, jo nuoreksi neidoksi kasvanut ihanainen, joka löysi kuukaudessa oman rakastavan perheen! 

Sitten tuli Naidan vuoro päästä Suomeen kotihoitoon. Nyt hän on täällä, toivekkaana, iloisena. Luulen Naidan olevan nuorempi, luonteensa, silkkimäisen turkkinsa ja pilkkeen silmäkulmassa takia! Hän on aktiivinen leikkijä. Olisiko luonasi tyhjä, lämmin peti uskolliselle, rakastettavalle perheenjäsenelle?