094. Dina - Kaura

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
30.11.2011 (7v, 3kk) 33 cm 13 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Steriloitu.

Kuulumisia 17.1.2015

Dina pääsi 15.1.2015 kotihoitoon Suomeen. Hän asuu nyt omakotitalossa maalla lähellä Mäntsälää tanskandoggiuroksen ja kahden kissan kanssa. Dina tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Hän pelkää hieman muita koiria menneisyytensä vuoksi. Oman perheen koiriin tottuu nopeasti. Dogia ei enää pelkää, vaikka poika onkin iso (75kg).

Dina rakastaa kävellä lumihangessa ja sukeltaa pää edellä lumeen, sekä liukua rinnallaan jäällä tai liukkaalla lumella. Tyttö on utelias ja harras haistelija. Hän kävelee lenkillä verkkaisesti ja haistelee ympäristöään. Ei vedä, vaan kävelee nätisti tutkien. Kotona nukkuu omalla pedillään. Yksin jäädessään ei järsi mitään, vaan nukkuu mielellään vaikka sängyssä, jos siihen on pääsy. Dina on haltioissaan saamastaan huomiosta ja silityksistä. Hän on lempeä ja hellä tyttö, joka kaipaa rauhallista eloa, tukea ja turvaa. Dina sijoitetaan perheeseen maalle omakotitaloon, jossa ei ole pieniä lapsia. Tyttöön saa tulla tutustumaan sovitusti kotihoitoperheeseen. 

Kuulumisia 10.1.2015

Dina pääsi kotihoitoon Pietariin 27.12.2014. Hän  asuu siellä kissan ja muiden koirien kanssa. 12.1.2015 alkavalla viikolla Dina on tulossa Turun lähelle kotihoitoon! Pian on tulossa uutta kuvausta ja kuvia!

Vanhempi kuvaus tarhalta:


Dina asuu tarhalla puolivuotiaiden pentujen kanssa. Hän pääsee halutessaan sisälle taloon ja aitaukseen, jossa on myös kissoja. Dina on tiedetysti synnyttänyt yhdet pennut. Hän on lempeä ja hellyyttävä pikkuinen. Tyttö tulee muiden koirien kanssa toimeen. Dina syö kuivaruokaa. Dina tahtoisi jo pian muuttaa oman kodin lämpöön Suomeen.