092. Betty - Kaura

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
25.12.2009 (9v, 2kk) 30 cm 7 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Steriloitu.

Kuulumisia 17.1.2015:

Betty pääsi kotihoitoon Suomeen. Hän asustelee nyt Turussa uroskoiran ja kissan kanssa. Tyttö tulee molempien kanssa hyvin toimeen. Hän on vielä hieman epäileväinen ihmisiä kohtaan, mutta luottaa kotihoitajaan ja tämän 14- vuotiaaseen poikaan. Tyttö antaa nätisti laittaa valjaat, pyyhkiä tassut ja silittää. Sisällä on vielä hieman arka. Hänellä on oma turvapaikka, jossa hän makoilee ja seuraa uteliaana ympäristöään. Välillä Betty käy katsomassa missä ihmiset ovat. Ulkona hän haistelee, tutkii uteliaana, heiluttaa häntäänsä ja kulkee nätisti hinassa. Bettylle etsitään rauhallista kotia, jossa ei ole pieniä lapsia. Kokemus aroista koirista olisi hyödyksi.


Betty pääsi kotihoitoon Pietariin 27.12.2014. Hän asuu siellä kissan ja muiden koirien kanssa. Hän oli aluksi pelokas, mutta tottui kotihoitajaan ja syö jo kädestä. 12.1.2015 alkavalla viikolla Betty on tulossa Suomeen kotihoitoon! Pian on tulossa uutta kuvausta ja kuvia!

Vanhempi kuvaus tarhalta:


Betty asui ennen 15 muun koiran ja kahden kissan kanssa. Hänen omistajansa kuoli ja omistajan tytär halusi ampua kaikki eläimet. Onneksi heidät saatiin kätkettyä ja tarhanpitäjä kävi hakemassa heidät turvaan luokseen. 

Nyt Betty asuu tarhalla muiden koirien kanssa. Hän pääsee halutessaan sisälle taloon ja aitaukseen, jossa on myös kissoja. Pienen kokonsa vuoksi Betty saattaa murahdella uusille koirille, mutta kun hän ymmärtää, etteivät he tee pahaa niin tottuu ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Tarhalle tulee joka päivä uusia kodittomia koiria ja Betty sopeutuu tilanteeseen. Hän rakastaa halauksia. Betty pehmeä ja hellä tyttö. Hän syö kuivaruokaa ja on tällä hetkellä pyöreässä kunnossa. Betty tahtoisi omaan, rakastavaan kotiin, jossa saisi tarvitsemaansa huomiota ja mukavia ulkoiluhetkiä. Kodin jossa hänestä pidetään huolta ja mistä ei tarvitsisi enää koskaan muuttaa pois!