076. Marta- Pyatigorsk

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.7.2013 (5v, 9kk) 39 cm 14 kg Pietari, Venäjä

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kaksi siskosta Marta ja Maija ovat lempeitä tyttöjä. He asuvat mökillä aitauksessa. Ensin pennut asuivat suljetussa aitauksessa ja lenkkeilivät kerran päivässä, kun olivat pieniä. Nyt aitaus on auki. He saavat tulla ja mennä oman mielensä mukaan.

Marta rakastaa omaa turvapaikkaa, sijaiskotia. Hän lähtee ulkoilemaan omatoimisesti, mutta tulee aina takaisin, menee itse aitaukseen ja viettää mielellään aikaa siellä. Ennen, kun kotihoitaja seisoi keskellä mökin pihaa ja jakoi koirille ruokaa, niin kaikki muut koirat pyöri hänen ympärillä. Marta taas juoksi omaan aitaukseen ja meni istumaan kuppinsa viereen odottamaan. Nyt ei jännitä isompia ja vanhempia koiria kuin hän.

Marta tykkää leikkiä Apsa- nimisen koiran kanssa, joka on hieman isompi ja vanhempi kuin hän. Marta on todella lempeä. Hän rakastaa kotihoitajaansa ja sijaiskotia. Marta pyörii aina kotihoitajan lähellä. Tyttö antaa tehdä itselleen kaikki hoitotoimenpiteet. Ei pelkää eikä lähde karkuun. Hän syö lihaa ja puuroa. Marta on syönyt myös kuivaruokaa, mutta saa sitä harvoin. Lempeä Marta on valmis muuttamaan oman kodin lämpöön, jossa saisi rakkautta ja rapsutuksia!

Videoita:
http://youtu.be/sTWGj5MXeew