074. Maija - Pyatigorsk

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.7.2013 (5v, 8kk) 42 cm 10 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Steriloitu.

Kuulumisia 27.2.2015
Maija pääsi pk- seudulle kotihoitoon 26.2.2015. Hän asustelee omakotitalossa kahden dogin ja kissojen kanssa. Hän on ujo pieni tyttö.

Tietoja Venäjältä:


Kaksi siskoa Maija ja Marta ovat lempeitä tyttöjä. He asuvat mökillä aitauksessa. Ensin pennut asuivat suljetussa aitauksessa ja lenkkeilivät kerran päivässä, kun olivat pieniä. Nyt aitaus on auki. He saavat tulla ja mennä oman mielensä mukaan.

Maija on tutkimusmatkailija. Rakastaa ulkoilua. Kotihoitaja yleensä ensin antaa koirille ruuan ja sen jälkeen he saavat luvan lenkkeillä. Usein Maija jättää ruuan kesken ja juoksee leikkimään, vaikka olisikin nälkäisenä odottanut ruokaa. Ennen Maija ei tullut uusien ihmisten luokse heti, mutta nyt ei enää jännitä, vaan on tottunut ja tulee luokse kutsusta. Maija tykkää myös lapsista. Hän asustaakin nyt lapsiperheessä kotihoidossa. Maija on tutustunut vanhempiin ja isompiin koiriin ja ystävystynyt heidän kanssa, ei pelkää ollenkaan, vaikka on paljon pienempi. Hän syö lihaa ja puuroa. Marta on syönyt myös kuivaruokaa, mutta saa sitä harvoin. Ihanainen Maija tahtoisi pian muuttaa Suomeen omaan, rakastavaan perheeseen!

Videoita:
http://youtu.be/sTWGj5MXeew